Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Joya Bliss STX Grå/Blå vattentäta skorJoya Bliss STX Grå/Blå vattentäta skor (1 av 5)Joya Bliss STX Grå/Blå vattentäta skor (2 av 5)Joya Bliss STX Grå/Blå vattentäta skor (3 av 5)Joya Bliss STX Grå/Blå vattentäta skor (4 av 5)

Joya Bliss STX Grå/Blå vattentäta skor

1 399 kr
2 395 kr
Köpta
20+
Spara
42%
Lägg till deal till favoriter

Utforska Bliss STX Grey/Blue: En vattentät sneaker med överlägsen komfort och stöd. AGR-certifierad, skonsam mot fötterna och naturen. Idealisk för stadspuls och utomhusliv!

Joya Bliss STX Grå/Blå
1 399 kr
2 395 kr
Storlek
 1. 373
 2. 37 2/34
 3. 38 1/32
 4. 393
 5. 39 2/32
 6. 40 1/30
 7. 410
Välj storlek
373
37 2/34
38 1/32
393
39 2/32
40 1/30
410

Produktinformation

 • Material ovandel: Nubuck läder/Textil
 • Material foder: Sympatex
 • Material insula: OrthoLite Support
 • Skötselråd: Använd borste för att ta bort smuts från sulan. Använd vattenavstötande spray och låt torka. Återställ fibrerna i lädret genom att använda en läderborste. Joyas sula kan rengöras med lite ljummet vatten och en borste. Använd inte rengöringsmedel, de kan skada sulan.
 • Passform: Bred
 • Stängning: Snörning

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: ca 4 arbetsdagar

Mer om produkten

Joya Bliss STX Grey/Blue är en vattentät och dynamisk sneaker med en modern touch. Den kombinerar en ovandel av både läder och textil. Inuti skon finns ett avancerat Sympatex-membran som ger den dess vattentäta egenskaper. Den stabila skon, med bred läst och Air-teknologi, är berikad med Joyas välkända Ortholite-sula gjord av PU-skum. Sulan är extra förstärkt i hälen och framfoten för att ge överlägset stöd till foten och komfort.

Bliss STX Grey/Blue är en perfekt följeslagare i både stadsmiljö och natur. Skon utmärker sig genom sin bekväma passform som skapar en behaglig miljö för foten. Dess unika sula absorberar stötar från marken, särskilt vid hälisättningen, och fördelar vikten jämnt över hela fotsulan under varje steg. Den karakteristiska Joya-känslan upplevs direkt från första stund och erbjuder en oslagbar komfort som sällan ses i andra skor.

Bliss STX Grey/Blue är en AGR-certifierad modell, en utmärkelse som tilldelas produkter med ryggvänliga egenskaper. För dem som lider av hälsmärta kan dessa skor vara ett värdefullt alternativ, särskilt för de som upplever lindring genom avlastning av hälområdet vid till exempel plantar fasciit.

Det är värt att notera att Bliss STX Grey/Blue inte innehåller några kemikalier från EUs lista över förbjudna ämnen, vilket garanterar en säker och hälsosam produkt.

Deal säljes av

Let's deal AB
Organisationsnummer: 556796-3466