Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Boende för 2 hos Surfviken i Stenungsund inkl. middag och frukostBoende för 2 hos Surfviken i Stenungsund inkl. middag och frukost (1 av 11)Boende för 2 hos Surfviken i Stenungsund inkl. middag och frukost (2 av 11)Boende för 2 hos Surfviken i Stenungsund inkl. middag och frukost (3 av 11)Boende för 2 hos Surfviken i Stenungsund inkl. middag och frukost (4 av 11)Boende för 2 hos Surfviken i Stenungsund inkl. middag och frukost (5 av 11)Boende för 2 hos Surfviken i Stenungsund inkl. middag och frukost (6 av 11)Boende för 2 hos Surfviken i Stenungsund inkl. middag och frukost (7 av 11)Boende för 2 hos Surfviken i Stenungsund inkl. middag och frukost (8 av 11)Boende för 2 hos Surfviken i Stenungsund inkl. middag och frukost (9 av 11)Boende för 2 hos Surfviken i Stenungsund inkl. middag och frukost (10 av 11)

Boende för 2 hos Surfviken i Stenungsund inkl. middag och frukost

1 995 kr
3 000 kr
Spara
34%
Lägg till deal till favoriter

Ta er ut ur centrala Göteborg och besök Surfviken i Södra Bohuslän, Stenungsund. Här får ni njuta av mysigt boende, god mat i form av en mysigt picknicklunch och middag samt testa på att paddla SUP ute på Hakefjorden! 

Det här ingår

 • Boende i dubbelrum för 2
 • Middag
 • Frukost
 • Picknick
 • SUP eller kajak hyrning inkl. flytväst, torrdräkt/våtdräkt 

Användarvillkor

 • Dealen gäller fr.o.m. 2022-11-13 t.o.m. 2023-03-31
 • Dealen gäller torsdag - lördag
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Om Surfviken

Hos Surfviken finns allt för att njuta utav en av västkustens (bästkusten) pärlor, Stenungsund! Här har ni boka boende precis vid havet, på deras B&B, glamping, stuga eller camping. Njut av god mat, en svalkande drink, en god kopp kaffe, slappa i någon utav sofforna eller hängmatta i deras restaurang och trädgård. Bada, surfa, SUPa, paddla kajak, yoga, eller cykla. Tycker du om att njuta utav livet & vara aktiv – då är detta rätt ställe för dig!

Surfvikens restaurang

Här arbetar kockarna med lokala råvaror så gott de kan, för att ni ska få njuta av alla de härliga smaker som västkusten har att erbjuda. Varje vardag serveras lunchen tillsammans med en salladsbuffé, kaffe och kaka. Senare under veckan hittar du deras à la carte-meny med rätter som lobster roll serverat i briochebröd, råbiff, ugngratinerade kräftor eller pizza. På söndagar dukas det även upp för deras lyxiga brunchbuffé med mängder av godsaker.

Deal säljes av

Surfviken
Organisationsnummer: 556745-8822
102 Tollenäs
444 55 Stenungsund
0303-821 20Ring
Efter ditt köp så kontaktar du hotellet och genomför din bokning via mail eller telefon.
Uppge din Let’s deal-kod vid bokning.