Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Idrotts- eller bindvävsmassage hos specialiserad massageterapeut

Idrotts- eller bindvävsmassage hos specialiserad massageterapeut

345 kr
690 kr
Köpta
30+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Behandla, förebygg och rehabilitera skador, eller ge dig själv återhämtning, med denna fantastiska massage deal hos ANDREASi friskvård. Dealen har två alternativ så du kan välja den behandling som passar bäst för just dig, bindvävsbehandling/koppning eller idrottsmassage/skadebehandling

Idrottsmassage/skadebehandling
345 kr
690 kr
Bindvävsbehandling / Koppning
345 kr
690 kr

Höjdpunkter

  • Välj mellan två olika behandlingar
  • Andreas är Specialist i manuell medicin och är en medicinsk massageterapeut
  • Ligger centralt på Södermalm

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 4 juni 2020
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Skadebehandlingen utgår från en fördjupad kunskap inom manuell medicin, idrottsmedicin, manuell terapi och behandling, undersökningsmetodik/diagnostik, ortopediska skador/idrottsskador, rehab/prehab, mobilisering. bindvävsbehandling, myofascial release och idrottsmassage. Jag använder mig av effektiva manuella, muskelära, myofasciella, neuromuskulära, lymfatiska tekniker vid behov för att jobba mot en problemlösning. Vi går även igenom förebyggande tips och rehab/prehab vid behov. Som egenvård i förebyggande syfte.

Idrottsmassagen är en effektiv, mer djupgående, behandlande, förebyggande och tuffare massage för att släppa på ordentliga spänningar, låsningar och stelhet eller att jobba mot en prestation och en snabbare återhämtning. Behandlingen går ner på djupet och behandlar dina problemområden. Koppning används vid behov.

Bindväsbehandling/koppning fokuserar på fascia (bindväv) och lymfsystemet. Den är inspirerad av Ida Rolf´s "Structural Integration" och Tomas Meyer´s ”Anatomy Trains”. Behandlingen når även muskler, nerver och lymfsystem eftersom dessa samverkar med varandra.

Om ADREASi friskvård

Andreas är specialist i manuell och idrottsmedicin, diplomerad idrottsmassageterapeut, certifierad medicinsk massageterapeut, bindvävsbehandling hos Physio Education Malmö, av Branschrådet Svensk Massage Stockholm och Kroppsterapiskolan Gran Canaria Spanien. Han är även en kunnig personlig tränare med inriktning på rehab och prehab. Hos ANDREASi friskvård kan du med andra ord känna dig säker på att du kommer få den rehab och behandling som passar just för dig.

Deal säljes av

ANDREASi friskvård
Organisationsnummer: 820506-0414
Fatbursgatan 18A
116 54 Stockholm
Mån, Tors, Fre & Lördagar 9:00 - 20:00
076-901 14 82Ring
Boka in dig på länken ovan och uppge Let's deal vid bokningen