Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
BABOLAT Pure RH6 2021

BABOLAT Pure RH6 2021

995 kr
1 245 kr
Spara
20%
Lägg till deal till favoriter
Väskan har två stora huvudfack varav ett är isolerat för att skydda rack och utrustning. 1-2 rack placeras i det isolerade facket och ditt ombyte, bollar och vattenflaska placeras i det andra

Produktinformation

  • Rymmer 42 liter
  • 75x32x32cm

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Väskan har två stora huvudfack varav ett är isolerat för att skydda rack och utrustning. 1-2 rack placeras i det isolerade facket och ditt ombyte, bollar och vattenflaska placeras i det andra facket.

Insidan av väskan är tillverkad i återvunnet extra slitstarkt material. Materialet är ej färgat för att spara på vatten i tillverkningsprocessen.

Det nya smarta separata skofacket är genomskinligt och vattentätt. Du ser skorna inifrån det stora facket och smuts och grus hålls borta från övriga fack. Sidofacken rymmer dina accessoarer såsom grepplindor, mobil, nycklar och plånbok.Två justerbara axelremmar med vadderade kuddar gör väskan enkel och komfortabel att bära. Nyhet är att axelremmarna går att plocka bort, smart om till exempel väskan ska checkas in på ett plan och inte ska fastna i annat och gå sönder.

Deal säljes av

Tennisshopen Scandinavia AB
Organisationsnummer: 556698-4893