Se favoriter
Se kundvagn
Hormonell balansering med akupunktur och örtbehandlingHormonell balansering med akupunktur och örtbehandling (1 av 4)Hormonell balansering med akupunktur och örtbehandling (2 av 4)Hormonell balansering med akupunktur och örtbehandling (3 av 4)

Hormonell balansering med akupunktur och örtbehandling

699 kr
1 500 kr
Spara
53%
Lägg till deal till favoriter

Har du problem med sköldkörteln, PMS, klimakteriebesväer eller addisaons sjukdom? Hormoner styr många funktioner i vår kropp och en obalans kan orsaka många störningar i vår vardag. I dealen ingår konsultation, diagnostik, akupunktur samt örtmedicin för hemmabruk enligt TKM (traditionell kinesisk medicin).

Höjdpunkter

  • Konsultation, diagnostik, akupunktur samt örter 
  • Behandling mot hormonell obalans
  • Behandlingen tar ca 40 minuter
  • Du får med dig anpassad örtmedicin hem, värde av 400 kr

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 90 dagar från köp

  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning

  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort

  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden

  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Under konsultationen pratar du och läkaren om dina problem, hur länge du har haft dessa samt tittar på eventuella utlåtanden från andra läkare. Läkaren känner på din puls, tittar på din tunga och ställer fler frågor för att få förståelse för dina besvär. Därefter sätter läkaren nålar på de punkter på kroppen som behövs för att lindra och behandla dina besvär. Det kan vara allt från 5 till 20 st nålar som sätts utmed kroppen. Själva behandlingen med nålar tar ca 40 min.

Efter behandlingen får du en kompletterande och anpassad örtmedicin till ett värde av upp till 400 kr som räcker i ca 2 veckor. Alla Kina-Terapis örtmediciner är naturliga, dvs. gjorda på naturliga örter.

Kina-Terapi

Kina-Terapi är en klinik som sedan 2009 verkar inom traditionell kinesisk medicin och estetik. De vill hjälpa människor att återskapa balans och välbefinnande genom attraktiva och relevanta behandlingar. De har ett holistiskt perspektiv på hälsa där din fysiska, mentala och emotionella tillstånd tas med vid planeringen av varje behandling. Detta innebär att behandlingen kan se olika ut från person till person och från gång till gång.

Här erbjuds olika typer av massage (klassisk, kinesisk, tui-na), akupunktur, akupressur, koppning, fotmassage och zonterapi. Dessutom erbjuds behandlingar som HIFU, LPG, Hollywood peeling, Power Slim, Fettreducering, Dermapen och PRP. Kina-Terapi är även specialiserade inom smärtlindring, muskel och ledverk, migrän/spänningshuvudvärk, sömnstörningar, mage- tarm problematik, allergier, stresshantering, rökavvänjning, hormonella obalanser och infertilitet.

Personalen är kvalificerad, välutbildad och alltid redo att ta emot Dig på bästa sätt, det visar sig inte minst genom att kliniken är kvalitetssäkrad av Svenska Friskvårdsförbundet och rekommenderad av Reco 7 år i rad.

Deal säljes av

Kina-Terapi
Organisationsnummer: 556968-8772
Gullmarsplan 13, 3
12140 Johaneshov
måndag - fredag 10:00-19:00
* Telefontiden är mellan 10:00 -18.00
08-508 636 26 / 073-125 65 02Ring
Ring, maila för bokning.
Uppge Let's deal-kod vid bokning