Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
pH-balans Tandpulver 250 gram

pH-balans Tandpulver 250 gram

83 kr
113 kr
Köpta
9
Spara
27%
Lägg till deal till favoriter

Tandpulver från pH-BALANS, 250 gram dosa.

pH-BALANS tandpulver för daglig borstning av dina tänder ger dig en fullt naturlig rengörning av din

Produktinformation

  • Fullt naturlig och skonsam rengörning av din mun
  • Tillverkat av rena och naturliga ämnen från naturen
  • Inga fabrikskemiska svaveltillsatser

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Tandpulver från pH-BALANS, 250 gram dosa.

pH-BALANS tandpulver för daglig borstning av dina tänder ger dig en fullt naturlig rengörning av din mun. Till skillnad från traditionellt tillverkade tandvårdspreparat så innehåller det här tandpulvret inga fabrikskemiska tillsatser. Detta betyder att du får en skonsam behandling av dina tänder och din munhåla.

Din mun mår som bäst om du låter den borstas och rengöras med ett naturligt preparat. pH-BALANS bidrag till naturligare munvård är det här pH-tandpulvret. Naturligt salt i pulvret tillför kalciumflorid. pH-BALANS använder inte heller några fabrikskemiska svaveltillsatser som bildar skum, vilket innebär att pulvret inte växer i volym inuti munnen. pH-BALANS har inte hellerlag till några ämnen som avlägsnar den skyddande slemhinnan kring dina tänder. Således blir det en renare tandborstning.

Pulvret är inte skadligt för människor, så du behöver inte oroa dig om du skulle råka svälja något av pulvret under tandborstningen.

När man borstar sina tänder bör man på samma gång passa på att undersöka hur ens tunga ser ut. Din tunga bör vara svagt rosa, och sakna färgad beläggning i form av bakterier, svampar, etc. Du bör göra det till en vana att dessutom borsta din tunga för att hålla en fräsch hygien i hela din mun. Om du skulle drabbas av blödande tandkött rekommenderar pH-BALANS att du behandlar det med 3%-ig väteperoxidspray.

Användning

Du använder tandpulvret precis som en vanlig tandkräm. Först blöter du din tandborste under rinnande vatten, därefter borstar du dina tänder. Du kan gärna använda dig av en eldriven tandborste med roterande borste, men en normal tandborste fungerar lika väl. Även barn kan utan problem använda tandpulvret.

Innehåll

70% naturlig kalcium-/magnesiumkarbonat, 29% berg-/havssalt från Island, 1% pimpsten från isländska vulkaner, några droppar eterisk pepparmyntolja.

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446