Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn

60 min massage hos EspritLibre

345 kr
800 kr
Köpta
150+
Spara
57%
Lägg till deal till favoriter

Hos EspritLibre får du hela 60 minuter avslappnande massage som låter dig stänga ute vardagsstressen för ett tag. De erbjuder tre typer av massagebehandlingar för olika syften – välj den som passar dig bäst! Läs mer längre ner.

Klassisk massage
345 kr
800 kr
Lymfmassage
345 kr
800 kr
Energimassage med eteriska oljor
395 kr
850 kr

Höjdpunkter

 • Avslappnande massage
 • Tre typer av behandlingar
 • 60 min
 • Utförs av en utbildad massageterapeut
 • EspritLibre ligger i mysiga lokaler på Södermalm

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 1 oktober 2020
 • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Klassisk massage

Med massagen jobbar man för att lösa upp muskulära spänningar, släppa på stress, öka blodcirkulationen, och lugna nervsystemet. Viss smärtlindring kan uppnås genom stimulering av tryck och beröringsreceptorer. Massage har en positiv effekt på vårt hormonsystem då den ökar frisättningen av oxytocin (lugn och ro), ökar utsöndringen av endorfiner (ökat välmående, mindre smärta) och minskar utsöndringen av stresshormoner.

Lymfmassage

Lymfsystemet är en del av vårt immunförsvar och cirkulationssystem. När lymfsystemet blir trögt eller stagnerar kan många olika symtom uppstå, såsom svullnad i någon kroppsdel (ödem), vätskeansamling, trötthet, infektionskänslighet, övervikt eller problem att gå ner i vikt, huvudvärk, yrsel, sömnsvårigheter, allmän stelhet och värk i kroppen, smärta runt revbenen, m.m. (listan kan göras lång). Vid en lymfmassage hjälper man systemet att komma igång och att rensa ut gifter, främmande ämnen och restprodukter. Lymfnoderna ligger precis under huden så beröringen är relativt ytlig och mjuk i jämförelse med en muskelmassage.

Energimassage med eteriska oljor

Örter är fantastiska och har använts av människan i urminnes tider för läkning och välbefinnande. Olja väljs efter behov och önskemål, och kan vara lugnande, värmande, upplyftande, energigivande o.s.v. Massagen påminner om klassisk massage men med längre drag och inte lika mycket muskelbearbetning. Oljan tränger in på djupet och sinnena påverkas av örtens specifika egenskaper och doft. En väldigt avslappnade behandling som likt den klassiska massagen har positiv inverkan på vårt nervsystem, hormonsystem och blodcirkulation.

Om EspritLibre

EspritLibre är en plats för hälsa och välmående. Salongen arbetar med friskvård utifrån ett holistiskt synsätt som inkluderar hela människan. Förutom olika former av massage erbjuder de även yogaklasser (små personliga grupper för max 8 pers), healing, kostkonsultationer, hårmineralanalyser, detoxveckor, sorgbearbetning och meditation i grupp. Maria Ackelman som driver EspritLibre är utbildad massageterapeut, lymfmassör, healer och är kostkonsult.

Deal säljes av

EspritLibre
Organisationsnummer: 556944-8821
Brännkyrkagatan 19A
118 20 Stockholm
Mån - Fre 08:00 - 20:00
070-148 69 03Ring
Boka in dig på behandlingen i länken ovan och uppge Let's deal koden i fältet för noteringar.