Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kallbadspaket: 1 natt för 2 i sjöbod på Nösund Havshotell på OrustKallbadspaket: 1 natt för 2 i sjöbod på Nösund Havshotell på Orust (1 av 11)Kallbadspaket: 1 natt för 2 i sjöbod på Nösund Havshotell på Orust (2 av 11)Kallbadspaket: 1 natt för 2 i sjöbod på Nösund Havshotell på Orust (3 av 11)Kallbadspaket: 1 natt för 2 i sjöbod på Nösund Havshotell på Orust (4 av 11)Kallbadspaket: 1 natt för 2 i sjöbod på Nösund Havshotell på Orust (5 av 11)Kallbadspaket: 1 natt för 2 i sjöbod på Nösund Havshotell på Orust (6 av 11)Kallbadspaket: 1 natt för 2 i sjöbod på Nösund Havshotell på Orust (7 av 11)Kallbadspaket: 1 natt för 2 i sjöbod på Nösund Havshotell på Orust (8 av 11)Kallbadspaket: 1 natt för 2 i sjöbod på Nösund Havshotell på Orust (9 av 11)Kallbadspaket: 1 natt för 2 i sjöbod på Nösund Havshotell på Orust (10 av 11)

Kallbadspaket: 1 natt för 2 i sjöbod på Nösund Havshotell på Orust

2 995 kr
4 590 kr
Spara
35%
Lägg till deal till favoriter

Njut av den vackra Västkusten på Orust. Med kallbadspaket hos Nösund Havshotell får ni en natt för två i en sjöbod, middag, tillgång till bastun precis vid havet och vaknar sedan upp till en smakrik frukost.

Det här ingår

 • Boende i sjöbod för 2
 • Tvårätters middag (varmrätt och dessert)
 • Frukost
 • Fruktskål och bubbelvatten
 • Badrock
 • Tillgång till bastun

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 18 juni 2023
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Om Nösund Havshotell

Nösund Havshotell, beläget vid havet på den mysiga ön Orust i hjärtat av Bohuslän, bär på en rik historia med rötter från tidigt 1900-tal. Då var Nösund en populär semesterort, känd för dess varma tångbad och pensionatsliv.

Idag har de återupplivat Nösunds gamla traditioner och erbjuder sina gäster mat och boende i en genuin skärgårdsmiljö, kombinerat med moderna bekvämligheter. En av deras mest älskade faciliteter är bastun, som ligger intill bryggan och endast ett stenkast från alla deras boenden.

Hotellet kan välkomna upp till 62 gäster i sina boenden, och deras restaurang har kapacitet för att servera 150 sittande gäster. I syfte att förnya och utöka deras utbud har det gamla pensionatet genomgått betydande förändringar. De har kompletterat med ett charmigt orangeri och pittoreska sjöbodar.

Deras gäster kan finna ro i stillheten som omger Nösund Havshotell. Rummen är utrustade med rymliga terrasser där gästerna kan slappna av och vila ögonen mot de lugnande vågorna.

Deal säljes av

MN havshotell AB
Organisationsnummer: 556857-3132
BOXVIKSVÄGEN 3,
47496 NÖSUND
0304-20925Ring
Förfrågan via mail eller telefon.
Uppge din deal-kod vid bokningsförfrågan.