Se favoriter
Se kundvagn
Sunekos-behandling för mörka ringar under ögonenSunekos-behandling för mörka ringar under ögonen (1 av 4)Sunekos-behandling för mörka ringar under ögonen (2 av 4)Sunekos-behandling för mörka ringar under ögonen (3 av 4)

Sunekos-behandling för mörka ringar under ögonen

1 395 kr
2 800 kr
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Ge din hud runtomkring ögonen en behandling av injektionsbehandlingen Sunekos, för att motverka mörka ringa, rynkor eller slapphet för ögonlock eller under ögonen. Med denna behandling, får din hud runt ögonen ett naturligt lyft och fräschar upp hela ansiktet.

Höjdpunkter

  • Rättar till och förebygger tecken på åldrande
  • Stimulerar produktionen av kollagen och elastin
  • Återställer volymförlust och förbättrar hudens elasticitet
  • Reducerar mörka ringar och påsar under ögonen

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 60 dagar från köp

  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning

  • Visa upp din deal i mobilen i kassan. Utskriven kod gäller ej

  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden

  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Om behandlingen

Sunekos är en injektionsbehandling som används för att återställa hudens elasticitet och tillföra naturlig volym. Sunekos är en blandning av hyaluronsyra och olika aminosyror som tillsammans stimulerar elastin och kollagenproduktionen, vilket motverkar hudens åldrande.
Sunekos-behandlingen är speciellt effektiv i annars svårbehandlade områden såsom pannan och området runt ögonen för att ta bort påsar och mörka ringar, och kan användas på alla hudtyper.

Resultatet håller i snitt sex månader. Varaktigheten är individuell och beror främst på hudkvalitén, ålder och livsstil. För bästa resultat rekommenderas en kur på mellan 3-4 gånger beroende på vilket område man behandlar. Kuren utförs i tre steg med två veckors mellanrum och tar ca 15 minuter. Därefter krävs en påfyllnadsbehandling med ungefär sex månaders mellanrum. Det slutgiltiga resultatet ser man ca 1 månad efter första behandlingen, dock ser många resultat redan efter första gången.

Nordiska Skönhetskompaniet

Nordiska Skönhetskompaniet erbjuder skönhetsvård i form av estetiska injektionsbehandlingar med välkända varumärken. Samtliga behandlingar utförs av välutbildad, legitimerad och certifierad personal.

Deal säljes av

NORDISKA SKÖNHETSKOMPANIET
Organisationsnummer: 559194-1488
Ystadsvägen 134
121 54 Johanneshov
Efter överenskommelse
070-410 20 00Ring
Boka in dig på länken ovan