Let's deal

Inträde till Spritmuseum

59 kr
130 kr
Köpta
100+
Spara
55%

Spritmuseum är ett svenskt museum inriktat på alkoholkulturen i Sverige. Museet ligger i Galärskjulen på Djurgården och inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige – en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. 

Höjdpunkter

  • Inträde för en person till Spritmuseum
  • Tre olika utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige
  • Museumet har fått utmärkelsen Årets serviceupplevelse 2016, White Guide Guldrakens Hederspris och Årets Ölutvecklare 2015

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 31 augusti 2019
  • Se Karta och Kontakt för information om öppettider dealen gäller
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Obs! Visa upp din deal i mobilen i kassan. Utskriven kod gäller ej
  • Begränsat antal deals – först till kvarn gäller

Mer om dealen

Pågående utställningar på museet

”Spritlandet Sverige” är Spritmuseums stora utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol. Utställningen är utformad som en vandring genom våra årstider med interaktiva delar som snaps-karaoke i husvagn och doftstationer.
Framtidens Mat & Dryck

En utställning om visioner, hälsotrender och klimatmat. Kliv in i en värld av framtidsspaning. Vad blir det för mat i framtiden? Kommer köttbullen finnas kvar på tallriken eller blir svinnsallad, lab-mjölk och insektsburgare en del av vardagsmaten? Vad säger experterna om 2050?

I den tredje utställningslokalen finner besökarna museets konsthall, dedikerad till konstsamlingen Absolut Art Collection som sedan 2008 huserar på museet. Här visas nu ett 60-tal fotografiska verk ur samlingen i utställningen Absolut Art Collection: Photo.

Spritmuseums Restaurang

Spritmuseums Restaurang är omnämnd som en av världens främsta museirestauranger. Under sommaren erbjuds lunch dagligen och middag tisdag – söndag, i den blomstrande bersån. Spritmuseum Brygga är även öppen för säsongen och här ligger fokus på svenska hantverksdrycker.

Deal säljes av

SPRITMUSEUM
Organisationsnummer: 802016-4060
Djurgårdsvägen 38
11521 Stockholm
Mån - ons 10–17
Tor - lör 10–19
Sön 12–17.
Visa upp din kod/deal i mobilen vid entren.