Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
1 ml Restylane filler

1 ml Restylane filler

1 199 kr
4 500 kr
Köpta
6
Spara
73%
Lägg till deal till favoriter

Behandla läppar, skrattrynkor, haka eller kinder m.m. med Restylane hos Salong Why Not. Behandlingen utförs av legitimerad sjuksköterska. 

Höjdpunkter

  • Behandla läppar, skrattrynkor, haka, kinder, trötta ögon, glabella, pannrynkor, näsan eller nasoibla veck hos Salong Why Not
  • 1 ml filler av märket Restylane
  • Utförts av legitimerad sjuksköterska

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 10 april 2019
  • Efterfrågan på bokningsbara tider är ofta störst i början och slutet av kampanjperioden
  • 1 deal per person
  • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
  • Begränsat antal deals – först till kvarn gäller

Mer om dealen

Om Restylane
Restylane grundas på en teknologi som är mycket lik kroppens egen hyaluronsyra. Det gör att Restylane ger resultat som ser naturliga ut utan att påverka ansiktsuttryck eller ansiktsrörelserna. Den är inte heller permanent vilket hindrar ett bestående utseende som du kanske ångrar när ditt ansikte förändras med tiden. Restylane går att använda för att behandla läppar, skrattrynkor, haka, kinder, trötta ögon, glabella, pannrynkor, näsan och nasoibla veck.

Hur funger restylane?
Då vi åldras minskar produktionen av hyaluronsyran vilket gör att hudens elasticitet minskar och rynkor, veck och linjer uppkommer. Hyaluronsyra som är en bindvävssubstans som finns naturligt i vår hud och har en stark vattenbindande förmåga vilket ger volym till huden. Restylane tillför mer volym och stimulerar hudens celler vilket leder till en utslätande effekt på rynkor och veck samt förbättring av hudens konsistens. Restylane är en icke-permanent filler som omsätts i kroppen allt eftersom vi åldras. Läs mer om Restylane på deras hemsida Restylane.se

Kort om Salong Why Not
Mitt i centrala Linné hittar ni mysiga Salong Why Not. Här kan ni få en ny frisyr av erfarna frisörer som ständigt uppdaterar sig inom de senaste trenderna. Låt dig inspireras, slappna av och njut av att få håret omskött av proffs.

Välkommen! 

Deal säljes av

Model Look Göteborg
Organisationsnummer: 820802-XXXX
Tredje Långgatan 5
413 05 Göteborg
Mån – Fre 10:00 – 19:00
Lördag 10:00 – 16:00
031-24 80 70Ring
Uppge Let's deal kod vid bokning.