Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Microblading med eller utan shadingMicroblading med eller utan shading (1 av 8)Microblading med eller utan shading (2 av 8)Microblading med eller utan shading (3 av 8)Microblading med eller utan shading (4 av 8)Microblading med eller utan shading (5 av 8)Microblading med eller utan shading (6 av 8)Microblading med eller utan shading (7 av 8)

Microblading med eller utan shading

799 kr
1 999 kr
3,4
(7)
Köpta
100+
Spara
60%
Lägg till deal till favoriter

Skaffa en permanent makeup till dina ögonbryn med hjälp av microblading. Microblading är en kosmetisk tatuering som är den perfekta lösningen för dig som alltid vill känna dig naturligt snygg – oavsett årstid och tid på dygnet. I denna deal kan du välja en klassisk microblading eller en kombination med shading. Shading tillför en skuggning som gör att ögonbrynen blir mer ifyllda på ett naturligt sätt.

Microblading
799 kr
1 999 kr
Microblading och Shading
1 399 kr
2 999 kr

Höjdpunkter

 • Permanent makeup med microblading
 • Välj till shading (puderögonbryn)
 • Ger naturliga och fylligare ögonbryn
 • Centralt belägen klinik i Södertälje
 • Bioliteklinik på Facebook och Instagram

Användarvillkor

 • Dealen gäller i upp till 90 dagar från att du köpt dealen
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
 • Återbesök ingår ej, bokas på plats 

Mer om dealen

Microblading

Microblading 3D är en semi-permanent tatuering (även kallad handmetoden eller 3D) med stråteknik för ett naturtroget utseende. Eftersom färgen appliceras närmare ytan så framstår linjerna som klarare och skarpare.

Shading

Shading uppnås genom skuggning av färgen i huden. Det blir inte streck eller strån som man får med 3D-bryn, utan mer som om du hade fyllt i dem med en ögonbrynsskugga. Resultatet blir väldigt naturligt.

Du väljer om du vill ha ögonbrynen jämnt skuggade eller med en "ombre-effekt" där de är lättare skuggade framtill. Det går även att reglera täckningsgraden från väldigt lätt till mer ifylld skuggning. Med denna metod går det även att täcka över en äldre ögonbrynstatuering.

Om Bioliteklinik

Bioliteklinik är en mysig salong i centrala Södertälje som har en trogen kundkrets då deras variation av behandlingar samt goda kunskaper får kunderna att komma tillbaka. Bioliteklinik har verkligen något för alla. De är utbildade inom flera områden och kundnöjdhet är deras största prioritet. Utöver en mängd olika ansiktsbehandlingar så erbjuder de även laserbehandlingar, filler, botox, plasma lift, microblading, tatueringsborttagning med mera. De har även den helt nya och revolutionerande behandlingen Pink Shooter!

Deal säljes av

BioliteKlinik AB
Organisationsnummer: 559301-9416
Sveagatan 6B
152 40 Södertälje
Mån - Sön 10.00 - 18.00
08-50081811Ring
Boka in dig på länken ovan och välj "Betala på plats". Skriv in Let's deal koden i fältet för presentkort och slutför din bokning.