Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i LorensbergGrekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (1 av 14)Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (2 av 14)Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (3 av 14)Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (4 av 14)Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (5 av 14)Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (6 av 14)Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (7 av 14)Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (8 av 14)Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (9 av 14)Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (10 av 14)Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (11 av 14)Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (12 av 14)Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg (13 av 14)

Grekisk trerätters middag hos Panos Panos Tavern i Lorensberg

355 kr
650 kr
Köpta
60+
Spara
45%
Lägg till deal till favoriter

Avnjut en äkta grekisk 3-rätters middag på prisbelönade grekiska restaurangen Panos Panos Tavern i Lorensberg. Förrätt, huvudrätt och efterrätt innehållande deras populära och klassiska förrätter med smakrik tzatziki och grillat vitlöksbröd, storfavoriten souvlaki på saftig kycklinglårfilé och deras berömda hemgjorda apelsinpaj. Perfekt att ge bort som julklapp eller present! 

1 person
355 kr
650 kr
2 personer
710 kr
1 300 kr
3 personer
1 065 kr
1 950 kr
4 personer
1 420 kr
2 600 kr

Höjdpunkter

 • Prisbelönad grekisk restaurang GULDPRIS 2023
 • Panos Panos Tavern är officiellt certifierad av grekisk smak bortom gränserna GTBB -organisation med autentiska grekiska kökspriser - Gold Award 2023
 • 4,7 i betyg på Google reviews
 • Centralt belägen på Teknologgatan 3
 • Äkta grekisk trerätters middag

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 28 februari 2023
 • Obs! Dealen gäller EJ på alla hjärtans dag (14/2)
 • Gäller endast tisdag - torsdag kl. 17:00 - 22:00
 • Förbokning krävs via mail minst 72 h innan sittning
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Dryck ingår ej
 • Inga ändringar kan göras i menyn
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Let's deal ansvarar ej för hektiska/fullbokade perioder hos företaget. Vi rekommenderar dig därmed att boka in din tid så snart som möjligt efter ditt köp
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Meny

Förrätter - Grillad Vitlöksbröd, husets berömda tzatziki, grillad halloumi, zucchiniplätta

Huvudrätt - Grillspett på kycklinglårfilé, serveras med citronpotatis

Dessert - Portokalopita "vår berömda hemgjorda apelsinpaj + kaffe

OBS! Inga ändringar kan göras i menyn!

Om Panos Panos Tavern

Panos Panos Tavern är en prisbelönad grekisk restaurang belägen på Teknologgatan 3. Här möts du av en färgstark inredning och en lika färgstark meny! Hit är alla välkomna så ta med dig vänner, familj, kollegor och njut av läcker medelhavsmat och en sprakande atmosfär.

Filoxenia – är det grekiska konceptet som ofta översätts till gästfrihet. Men det är så mycket mer än så, det är att se till att alla gäster känner sig välkomna och nöjda, in i själen. Det inkluderar att mata och fylla på den själen, med rätter som är unika, speciellt designade med passion, kärlek och respekt.

"Passion, kärlek och respekt är de värderingar jag lever efter. Min restaurang är fylld av dem alla – såväl som medelhavssmaker, fantastiska människor och en rolig och varm atmosfär. Välkommen till en glad och god upplevelse. Känn dig som hemma." - Panos Papadopoulos

Deal säljes av

Panos Panos Tavern
Organisationsnummer: 5592880875
Teknologgatan 3
41132 Göteborg
Gäller endast tisdag - torsdag: 17:00 - 22:00

OBS! Dealen gäller ej 14:e februari (Alla hjärtans dag) pga annan meny och fullbokat!
Förbokning krävs via mail minst 72 h innan sittning. Ange namn, mobilnummer, antal i sällskapet samt Let' deal kod till:
reservations@panospanos.se

Vänligen observera att utan Let´s deal kod/koder och förbokning är bokningen ej giltig.