Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Ashwagandha 120 veg. kapslar Elexir Pharma

Ashwagandha 120 veg. kapslar Elexir Pharma

143 kr
199 kr
Köpta
40+
Spara
28%
Lägg till deal till favoriter

Elexir Ashwagandha från Elexir Pharma, ett kosttillskott mot trötthet och stress. Ashwagandha som tillhör kategorin adaptogener och därigenom har särskilt positiv

Produktinformation

  • Äkta egenvårdsprodukter
  • Tillverkat av förstklassiga råvaror
  • Hög kvalitetskontroll
  • Mångårig erfarenhet

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Elexir Ashwagandha från Elexir Pharma, ett kosttillskott mot trötthet och stress. Ashwagandha som tillhör kategorin adaptogener och därigenom har särskilt positiv påverkan vid emotionell stress, trötthet, fysisk utmattning men även för att bibehålla ditt fokus och uthållighet. Denna Elexir Ashwagandha innehåller även vitamin B5 (pantotensyra) som effektivt hjälper till att upprätthålla normal mental prestation samt minska trötthet och utmattning. Den är kompletterat med Bioperine® (svartpepparextrakt) för en ökad biotillgänglighet.

  • Ger lugn – rofylldhet – harmoni – lust
  • Har högkoncentrerat extrakt av Ashwagandha
  • Effektiv vid trötthet och stress
  • Effektiv vid fysisk utmattning
  • Hjälper dig till att bibehålla fokus och uthållighet
  • Innehåller Vitamin B5 som hjälper till att upprätthålla normal mental prestation samt minska trötthet och utmattning
  • Innehåller Bioperine® som ökar biotillgängligheten

    Ashwagandha:
    Ashwagandha en ört/rot som blivit mycket populär i västvärlden under de senaste åren. Ashwagandha har använts i ca 4000 år inom Ayurvedisk filosofi i Indien & kallas även för ”Indisk ginseng”. Ashwagandha. Den är känd för att kunna påverka livskvaliteten i vår vardag. Främst genom en lugnande och rogivande känsla,
    den skapar bättre förutsättningar för harmoni och glädje.

    Minskar stressens negativa sidor
    Ashwagandhans förmåga att hjälpa oss att hantera vardagsstressen. Den motverkar de negativa effekterna av stress och främjar även mental och fysisk balans. Detta tack vare Ashwagandhans balanserande inverkan på kroppens produktion av stresshormonet kortisol.

    Vad är en adaptogen ?

    Adaptogenerna är ett samlingsnamn för växter & svampar innehållande vissa bioaktiva substanser som påverkar kroppens förmåga att anpassa sig till fysisk, kemisk samt biologisk stress. Namnet adaptogener kommer då från engelskans ”to adapt”, dvs att anpassa sig. Adaptogenerna normaliserar och optimerar kroppens funktioner för att på så sätt skapa balans, de stimulerar inte en funktion till dess övre gräns. De fungerar därigenom inte på samma sätt som centralstimulerande medel, exempelvis koffein, som får en lägre verkan ju fler gånger du använder dem och som stimulerar även när du befinner dig i balans. Adaptogener har samma verkan kontinuerligt utan att du succesivt behöver öka dosen för att få samma effekt som i början. De är därigenom inte heller beroendeframkallande. 

    Några av de mest kända adaptogenerna är Ashwagandha, Rosenrot, Rysk Rot, Schisandra och Reishi. För att kallas för adaptogen finns det vissa kriterier som växten eller svampen måste uppfylla.

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446