Se favoriter
Se kundvagn
Strumpor 10-pack Grå (One size)

Strumpor 10-pack Grå (One size)

199 kr
229 kr
Köpta
6
Spara
13%
Lägg till deal till favoriter
Hållbara strumpor som varar länge, passar de flesta outfits och går att använda i alla årstider! Detta 10-pack gråa strumpor kan användas när som helst. På skolan, när du idrottar, är hemma eller är på kontoret.

Produktinformation

  • Tåliga och hållbara
  • Hög komfort
  • Stilren design
  • Användarvänliga

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1-3 dagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Tåliga och hållbara: Med tålig och uthållig resår och i 65% bommull är dessa 10 par gråa strumpor redo att användas dagligen för lång tid och många tvättar framöver. Hållbara strumpor som varar länge!

Hög komfort: Strumporna både andas och absorberar svett vilket gör att både dina fötter och skor fortfarande kommer kännas fräscha efter en hel dag på arbetsplatsen. Strumporna är dessutom mjuka och anpassar och följer fotens kontur väl. Hög komfort på mer än ett sätt! 

Stilren design: Med sin stilrena design kan du matcha dessa strumpor med dina favoritjeans, dina formella business outfits, din uniform, och så vidare!

Användarvänliga: Detta 10-pack gråa strumpor kan användas när som helst, var som helst. På skolan, när du är ute och vandrar, idrottar, tar det lugnt hemma, är på jobbet, oavsett årstid!

 

Specifikationer:

Färg: Grå

Storlek: Universal (One size)

Material: Bommull, polyster, spandex, resår

 

Paketet inkluderar:

10 par strumpor

Deal säljes av

INF company AB
Organisationsnummer: 5567059349