Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relaxDunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (1 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (2 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (3 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (4 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (5 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (6 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (7 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (8 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (9 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (10 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (11 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (12 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (13 av 15)Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax (14 av 15)

Dunderdeal hos Lydinge Resort för 2 inkl. boende, frukost och relax

895 kr
Köpta
100+
Lägg till deal till favoriter

Välkommen till denna mysiga familjedrivna resorten Lydinge Resort strax utanför Helsingborg. Ta med dig någon du håller kär till denna avkopplande plats där ni bor i ett premium dubbelrum och slappna av i deras relaxavdelning. På morgonen vaknar ni upp till en magisk frukostbuffé med ett stort sortiment.  

Det här ingår

 • Boende i premium dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Fri entré till relaxavdelning 
 • Morgonrock och badtofflor

Användarvillkor

 • Dealen gäller fr.o.m. 2022-11-21 t.o.m. 2023-04-30
 • OBS! Ni måste boka så snart som möjligt, senast 2 veckor efter köpt deal
 • Dealen gäller med incheckning fredag - söndag eller söndag - torsdag
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Om Lydinge Resort

Bara 10 minuter utanför Helsingborg finner ni det mysiga hotellet Lydinge Resort, som drivs av familjen Gibrand. Med noga utvalda aktiviteter som t.ex. relaxavdelning, padel och golf i härliga miljöer har deras vision vuxit fram under många år. Kombinationen av avkoppling, aktiviteter och mysig atmosfär med hög servicenivå med kvalité har Resorten hittat sin rätta form, helt enkelt en Resort med en känsla av semester.

Deal säljes av

Lydinge Resort AB
Organisationsnummer: 556639-2055
Lydingevägen,
265 75 Hyllinge
-Bokas endast via mail: reception@lydinge.com
-Uppge Let's deal-kod vid bokningsförfrågan
-Dealen måste bokas senast 2 veckor efter inköpsdatum.
-Gäller med incheckning t.o.m. 30/4 2023