letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Hydro Force SUP bräda HuaKa´i setHydro Force SUP bräda HuaKa´i set (1 av 8)Hydro Force SUP bräda HuaKa´i set (2 av 8)Hydro Force SUP bräda HuaKa´i set (3 av 8)Hydro Force SUP bräda HuaKa´i set (4 av 8)Hydro Force SUP bräda HuaKa´i set (5 av 8)Hydro Force SUP bräda HuaKa´i set (6 av 8)Hydro Force SUP bräda HuaKa´i set (7 av 8)

Hydro Force SUP bräda HuaKa´i set

2 499 kr
3 799 kr
Spara
34%
Lägg till deal till favoriter

Upplev en helt ny dimension av glädje och frihet på vattnet med denna moderna SUP-bräda! Oavsett om du är erfaren eller nybörjare, kommer denna bräda att ta din vattenupplevelse till nya höjder.

Produktinformation

 • Maximalt antal personer: 1 vuxen
 • Max belastningskapacitet: 130 kg
 • Droppstygnmaterial ger extrem hårdhet och hållbarhet
 • Surfbrädan är perfekt för små och medelstora vågor, för nybörjare och erfarna användare
 • Halksäker yta
 • Förankringsringar i rostfritt stål finns placerade vid stomme och akter
 • Praktiskt bärhandtag
 • Extra bred yta
 • Snabbventil för snabb in-/utsläpp av luft
 • Mått: 305 x 84 x 15 cm
 • Inklusive: Handpump, reparationssats, transportryggsäck, säkerhetslina, fena, justerbar 217 cm aluminiumspaddel (3 delar)

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: ca 5 arbetsdagar

Mer om produkten

Perfekta SUP-brädan för nybörjare - en stabil och lättmanövrerad uppblåsbar paddle board från Bestway. Den är speciellt utformad för paddling på stilla vatten och mindre vågor, vilket gör den idealisk för att utforska våra vackra svenska hav och sjöar. Brädan har en imponerande stabilitet och är lätt att kontrollera, vilket ger dig en behaglig och trygg paddelupplevelse.

För att ytterligare förbättra riktningstabiliteten och öka farten är brädan utrustad med en avtagbar mittfena. Detta gör det lättare för dig att navigera och hålla en jämn kurs när du paddlar. Dessutom ingår en justerbar aluminium-åra på 2,17 meter, som är bekväm att använda och ger dig optimal paddelkraft.

För att göra det ännu mer bekvämt för dig inkluderas även en praktisk handpump, vilket gör det enkelt att snabbt och smidigt blåsa upp SUP-brädan. Och det bästa av allt är att den här brädan är extra bred, vilket ger dig möjligheten att ta med ditt älskade husdjur på dina SUP-äventyr. Nu kan du njuta av paddling tillsammans med din fyrbenta vän och skapa oförglömliga minnen på vattnet.

Tåligt material

SUP-brädan är tillverkad av det robusta drop stitch-materialet, vilket ger enastående styrka, stabilitet och hållbarhet. På ovansidan är den utrustad med halkskydd som ger dig en stabil och säker ståplats på brädan. Dessutom är brädan utrustad med ett praktiskt handtag som gör det enkelt att komma upp och ner från brädan. Handtaget är också perfekt för att smidigt bära din paddle board till och från vattnet.

Lättmonterad

Uppblåsningen av din SUP-bräda blir enkel och smidig med den medföljande handpumpen. När du har avslutat ditt paddlingsäventyr kan du enkelt tömma brädan genom den stora ventilen. För att skydda din SUP-bräda och hålla den i optimalt skick inför kommande äventyr på vattnet, kommer den med en praktisk väska. Denna väska ger inte bara ett skyddande hölje, utan bevarar också brädan i fräsch och hel kondition. Du kan vara säker på att din SUP-bräda är redo för nya spännande upplevelser.

Deal säljes av

Let's deal AB
Organisationsnummer: 556796-3466