Se favoriter
Se kundvagn
Bli av med smärta och få slätare hy med kryoterapiBli av med smärta och få slätare hy med kryoterapi (1 av 6)Bli av med smärta och få slätare hy med kryoterapi (2 av 6)Bli av med smärta och få slätare hy med kryoterapi (3 av 6)Bli av med smärta och få slätare hy med kryoterapi (4 av 6)Bli av med smärta och få slätare hy med kryoterapi (5 av 6)

Bli av med smärta och få slätare hy med kryoterapi

235 kr
595 kr
Köpta
40+
Spara
61%
Lägg till deal till favoriter

Kryoterapi är väldigt bra för att behandla akuta skador och långdragna smärtor i muskler och leder, även hudåkommor av olika slag. Ansiktsmasken har små hål i sig på insidan där luften kommer ut. Den har dessutom ett blått LED-ljus som i kombination med luften ger en föryngrad hud. Denna behandling är även bra mot acne, psoriasis, apelsinhud eller andra hudåkommor.

Kyroterapi kropp
235 kr
595 kr
Kyroterapi ansikte
299 kr
795 kr

Höjdpunkter

  • Kryoterapi kan gör dig smärtfri snabbt
  • Få en slät och fin hud
  • Det ingår även en konsultation
  • Besöket tar totalt ca en halvtimme
  • Endast en kund i taget behandlas inne på salongen

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Om behandlingen

Kryoterapi kommer ursprungligen från Japan och har använts sedan 1970-talet. Metoden är väl beprövad och går ut på att använda kyla. En läkningsprocess startar och kroppen repareras på ett naturligt sätt. Behandlingen tar endast ett par minuter och kunden behandlar på sig själv. Lively Sweden behandlar långvarig och akut smärta i muskler och leder, t.ex. musarm, golfarmbåge och axlar eller hudåkommor som t.ex. akne, psoriasis och eksem. Ansiktsbehandlingen ger ett naturligt lyft, ökar spänst och ger en fin lyster.

Om Lively Sweden

Lively Sweden gör världen mindre smärtsam. Monica och Tove har tillsammans skapat Lively Sweden i hopp om att kunna hjälpa människor från onödig smärta. Båda två har fått mycket goda resultat. Lokal Kryoterapi kan göra dig smärtfri på bara en behandling, ibland krävs flera för att smärtan ska försvinna. Oavsett så kommer du ett steg närmare ett mera behagligt liv, från insidan och ut. Lively Sweden ligger på vackra Södermalm, ett stenkast från Skanstull. Endast en kund i taget behandlas i salongen.

Deal säljes av

Lively Sweden
Organisationsnummer: 559295-5818
Gotlandsgatan 73 C
116 38 Stockholm
Mån - Tors 16.00 - 19.00
Lördag 9.00 - 12.00
Söndag 10.00 - 13.00
Eller efter överenskommelse
070-286 47 47Ring
Boka in dig på länken ovan och skriv in Let's deal koden i fältet för noteringar.