Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Övernattning för 2 personer på Nynäsgården

Övernattning för 2 personer på Nynäsgården

995 kr
1 465 kr
Köpta
40+
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

Nynäsgården är det perfekta boendet för dig som söker återhämtning och nedvarvning, vare sig du reser ensam eller tillsammans med någon. Här tas du om hand av Nynäsgårdens trevliga personal som gör allt för att ge dig en lyckad vistelse. Framåt kvällen njuter du av dagens varmrätt i baren och morgonen därefter får du ta del av hotellets goda frukost. 

2 personer: Dubbelrum, frukost och varmrätt
995 kr
1 465 kr
2 personer: Dubbelrum Superior, frukost och varmrätt
1 195 kr
1 960 kr

Det här ingår

 • Övernattning för två personer
 • Dubbelrum eller superior
 • Frukost samt kvällens varmrätt i baren
 • Möjlighet att köpa till paket till specialpris för träningshelger och övriga temahelger, kontakta Nynäsgården för mer information

Användarvillkor

 • Dealen gäller med incheckning torsdagar, fredagar och lördagar t.o.m. 14 juni 2020 (möjlighet att komma däremellan - kontakta hotellet för mer information)
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

  Mer om dealen

   Avkopplande övernattning och personligt bemötande

   Nynäsgården har en lång historia och en fin tradition att ta hand om livsnjutare såväl som konferensgäster. Här är det personliga bemötandet och den goda maten viktiga ingredienser för att din vistelse ska bli lyckad.

   På Nynäsgården finns idag 37 enkelrum och 35 dubbelrum, varav 6 är handikappanpassade. Dessutom finns två minisviter med bubbelbadkar och lite annan lyx, samt en svit i två plan med bubbelbadkar. Några av rummen kan göras om till familjerum, för upp till 5 personer.

   En perfekt plats att besöka för att återhämta sig och bara njuta av lugnet. Vare sig du reser ensam eller med en vän så kommer ni få en mycket behaglig vistelse. Njut av mysiga promenader i den vackra omgivningen för att sedan ta del av hotellets relaxavdelning, med relax och bastu att värma sig i.

   Deal säljes av

   Nynäsgården
   Organisationsnummer: 556552-5630
   Telegrafgatan 41
   14941 Nynäshamn
   Incheckning kl. 15:00. Utcheckning kl.
   08 - 520 205 90Ring
   - Uppge Let's deal-kod vid bokning.
   - Meddela eventuella allergier eller specialkost vid bokning.
   -Incheckning torsdagar, fredagar och lördagar t.o.m 14 juni 2020.