Se favoriter
Se kundvagn
Bare Minerals Foundation Matte Fairly Medium 6g

Bare Minerals Foundation Matte Fairly Medium 6g

299 kr
440 kr
Köpta
1
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

För vem? Passar alla hudtyper, men är idealisk för normal till fet/blandhud som lätt blir glansig. Kan även användas av personer med känslig och reaktiv hud

Produktinformation

  • Bare Minerals Foundation Matte Fairly Medium 6g

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

För vem? Passar alla hudtyper, men är idealisk för normal till fet/blandhud som lätt blir glansig. Kan även användas av personer med känslig och reaktiv hud eller med allergier.

Den banbrytande formulan innehåller alla fördelar som Original Foundation har, samt nya RareMinerals ActiveSoil Complex som minskar porer, ökar cellförnyelsen, skyddar mot yttre påfrestningar och ger en klarare, spänstigare hud. Naturliga mineraler med inbyggt solskydd, vårdande växtaminosyror och mineralbaserade oljeabsorberande ingredienser ger tillsammans en sammetsmjuk, naturligt matt finish som håller hela dagen och bevarar fukten i huden. Matte Foundation passar alla hudtyper men är idealisk för normal till fet/blandhud som lätt blir glansig.

Användning: Applicera med hjälp av bareMinerals kabukiborste för bästa resultat. Jobba in ett jämnt lager genom att arbeta med borsten i uppåtgående, cirkulära rörelser.

Deal säljes av

StylingAgenten
Organisationsnummer: 556797-9819