Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Resa till Tallin inkl. direktflyg och boende på Rija Old Town HotelResa till Tallin inkl. direktflyg och boende på Rija Old Town Hotel (1 av 11)Resa till Tallin inkl. direktflyg och boende på Rija Old Town Hotel (2 av 11)Resa till Tallin inkl. direktflyg och boende på Rija Old Town Hotel (3 av 11)Resa till Tallin inkl. direktflyg och boende på Rija Old Town Hotel (4 av 11)Resa till Tallin inkl. direktflyg och boende på Rija Old Town Hotel (5 av 11)Resa till Tallin inkl. direktflyg och boende på Rija Old Town Hotel (6 av 11)Resa till Tallin inkl. direktflyg och boende på Rija Old Town Hotel (7 av 11)Resa till Tallin inkl. direktflyg och boende på Rija Old Town Hotel (8 av 11)Resa till Tallin inkl. direktflyg och boende på Rija Old Town Hotel (9 av 11)Resa till Tallin inkl. direktflyg och boende på Rija Old Town Hotel (10 av 11)

Resa till Tallin inkl. direktflyg och boende på Rija Old Town Hotel

Lägg till deal till favoriter

Åk på semester till den fantastiska staden Tallin i Estland och bo på cityhotellet Rija Old Town Hotel! Här njuter ni av vackra promenader längs smala kullerstensgatorna, mystiska gårdar och romantiska kaféer. Beundra den månghundraåriga arkitekturen och andra sevärdheter som staden har att bjuda på!

Höjdpunkter

  • Möt våren i Tallinn till superpris på flyg och hotell!
  • Direktflyg från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg till Tallinn, Estland
  • Boende 3 nätter mitt i gamla stan på Rija Old Town Hotel
  • Flygplatsen Tallin (TLL) ligger ca. 5 km från hotellet
  • Välj mellan olika avgångar i mars och april

Användarvillkor

  • Ta del av erbjudandet via länken du kommer till när du trycker på Köp
  • Ingen transaktion görs hos Let’s deal
  • Let's deal är ej arrangör av denna resa 
  • TripX allmänna resevillkor gäller

Mer om dealen

Tallinns främsta attraktion är utan tvekan UNESCO:s världsarvslistade gamla stan, med sin medeltida atmosfär och exceptionellt välbevarade gatunät och stadsmurar.

Rija Old Town Hotel byggdes år 1880 och erbjuder ideala omgivningar för dem som söker ett unikt boende i en autentisk atmosfär och befinner sig mitt i Tallinn hjärta.

De tre enkelrummen och de 38 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningsplan och nås lätt med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor, ett TV-rum, transferservice, en dygnet-runt-öppen-roomservice, tvättservice och en tvättautomat.

Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen.

I rum med heltäckningsmattor står dubbelsäng till förfogande. Mot avgift går det att få en extrasäng. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På hotellet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Det finns en mängd läckra rätter att välja mellan vid de tre huvudmåltiderna. Till lunch och middag kan gästerna njuta av ett variationsrikt urval av rätter från menyn. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider.

Deal säljes av

TripX AB
Organisationsnummer: 556813-0099