Se favoriter
Se kundvagn
Inträde till Spritmuseum

Inträde till Spritmuseum

59 kr
120 kr
4,4
(20)
Köpta
450+
Spara
51%
Lägg till deal till favoriter

Spritmuseum är ett svenskt museum inriktat på alkoholkulturen i Sverige. Museet ligger i Galärskjulen på Djurgården och inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Dryckeslandet Sverige – en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. 

Höjdpunkter

  • Inträde för en person till Spritmuseum
  • Tre olika utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Dryckeslandet Sverige
  • Museumet har fått utmärkelsen Årets serviceupplevelse 2016, White Guide Guldrakens Hederspris och Årets Ölutvecklare 2015

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 15 augusti 2021
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Obs! Visa upp din deal i mobilen i kassan. Utskriven kod gäller ej

Mer om dealen

Pågående utställningar på museet

"Dryckeslandet Sverige" är Spritmuseums stora utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol. 

Utställningen är utformad som en vandring genom våra årstider med interaktiva delar som snaps-karaoke i husvagn och doftstationer.

Vin 
Att Sverige skulle bli ett vinproducerande land var det få som trodde för 20 år sedan. Då bestämde sig en handfull pionjärer för att gå på tvärs emot den ingrodda före- ställningen att det inte går att odla och producera vin i vårt kyliga klimat. Idag har de fördomarna kommit på skam. Svenska vinodlare har visat att det visst går att göra viner av hög kvalitet och med egen karaktär. I utställningen Vin möter du någ- ra av dem och deras berättelser om kampen för det svenska vinet. Läs mer om utställningen här.

The Party is Over

Höstens konstutställning på Spritmuseum tar oss tillbaka till 80- och 90-talen i New York, till en era som inleddes i en anda av nyfunnen öppenhet tills AIDS-epidemin började släcka unga liv i tusental, med en sällan skådad backlash som följd. Men vi möter även styrkan i HBTQI+ rörelsens motreaktion. Läs mer om The Party is Over här.

Spritmuseums Restaurang

Spritmuseums Restaurang är omnämnd som en av världens främsta museirestauranger. Under sommaren erbjuds lunch dagligen och middag tisdag – söndag, i den blomstrande bersån. Spritmuseum Brygga är även öppen för säsongen och här ligger fokus på svenska hantverksdrycker.

Deal säljes av

SPRITMUSEUM
Organisationsnummer: 802016-4060
Djurgårdsvägen 38
11521 Stockholm
ons - lör 10–17
Sön 12–17.
Visa upp din kod/deal i mobilen vid entren.