Se favoriter
Se kundvagn
Inträde till SpritmuseumInträde till Spritmuseum (1 av 7)Inträde till Spritmuseum (2 av 7)Inträde till Spritmuseum (3 av 7)Inträde till Spritmuseum (4 av 7)Inträde till Spritmuseum (5 av 7)Inträde till Spritmuseum (6 av 7)

Inträde till Spritmuseum

59 kr
120 kr
4,5
(28)
Köpta
750+
Spara
51%
Lägg till deal till favoriter

Spritmuseum är ett svenskt museum inriktat på alkoholkulturen i Sverige. Museet ligger i Galärskjulen på Djurgården och inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Dryckeslandet Sverige – en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. 

Höjdpunkter

  • Inträde för en person till Spritmuseum
  • Tre olika utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Dryckeslandet Sverige
  • Museumet har fått utmärkelsen Årets serviceupplevelse 2016, White Guide Guldrakens Hederspris och Årets Ölutvecklare 2015

Användarvillkor

  • Dealen gäller i 60 dagar från att du köpt dealen
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Obs! Visa upp din deal i mobilen i kassan. Utskriven kod gäller ej
  • Önskar ni säkerställa en viss tid för ert besök, vänligen kontakta info@spritmuseum.se. De tar emot 20 personer i utställningarna samtidigt så det kan hända att ni får vänta en stund tills ni kan gå in i utställningarna

Mer om dealen

Pågående utställningar på museet

"Dryckeslandet Sverige" är Spritmuseums stora utställning som handlar om svenskarnas bitterljuva förhållande till alkohol. 

Utställningen är utformad som en vandring genom våra årstider med interaktiva delar som snaps-karaoke i husvagn och doftstationer.

Ginlandet Sverige

19 november - 30 oktober

Den svenska ginboomen är ett faktum. Idag finns det över 60 hantverksproducenter av gin i hela landet och svensk gin gör succé över hela världen. I Spritmuseums nya utställning GIN får besökaren följa med på en resa genom ginens svenska historia, och möta Sveriges ginproducenter. För den som blir sugen på att prova finns en smakbricka och baren erbjuder över 40 olika sorters svensk hantverksgin.

Fashion Cocktail 

10 juni – 19 januari 2022

Kliv in i ett surrealistiskt modemagasin och upptäck 90-talets fantasieggande couture bland överdimensionella cocktailglas. Utställningen utgår från samlingen Absolut Fashion, som var en fortsättning på det lyckade Absolut Art-projektet, men här byggde på samarbeten med modeskapare. Det blev med tiden en omfattande samling. Här finns plagg och accessoarer från några av världens främsta modeskapare, de flesta aldrig tidigare visat för publik. Utställningen tar oss tillbaka till 80- och 90-talet där modeskapare som Manolo Blahnik, Tom Ford, Helmut Lang, Gianni Versace, Jean- Paul Gaultier mfl, alla har levt ut sin skaparlust. 

Spritmuseums Restaurang

Spritmuseums Restaurang är omnämnd som en av världens främsta museirestauranger. De bjuder på en wow-upplevelse med närproducerade råvaror, både på tallriken och i glaset. På menyn finns deras koncept – nordisk mat med en twist. Dryckessverige finns självklart representerat och till maten erbjuder de spännande hantverksdrycker från hela landet, allt från öl och cider, till vin, gin och whisky.

Deal säljes av

SPRITMUSEUM
Organisationsnummer: 802016-4060
Djurgårdsstrand 9
115 21 Stockholm
Tis, Ons & Lör: 10:00 - 17:00
Tors & Fre: 10:00 -18:00
Sön 12:00 - 17:00


Mån - Lör 10–17
Sön 12–17.
Visa upp din kod/deal i mobilen vid entren.