Se favoriter
Se kundvagn
Övernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i MalmöÖvernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i Malmö (1 av 12)Övernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i Malmö (2 av 12)Övernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i Malmö (3 av 12)Övernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i Malmö (4 av 12)Övernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i Malmö (5 av 12)Övernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i Malmö (6 av 12)Övernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i Malmö (7 av 12)Övernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i Malmö (8 av 12)Övernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i Malmö (9 av 12)Övernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i Malmö (10 av 12)Övernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i Malmö (11 av 12)

Övernattning för 2 inkl. frukost på Quality Hotel The Mill i Malmö

895 kr
Köpta
30+
Lägg till deal till favoriter

Bo på nyrenoverade Quality Hotel The Mill, ett stenkast från populära Möllan. Ni bor i ett dubbelrum i kategorin Standard. De moderna rummen ligger mellan våningarna fyra och sju. Flera av rummen har en anslutningsdörr mellan sig så att man kan öppna mellan två rum och få ett stort familjerum. Rummen har en mindre arbetsyta, dusch, hårtork, strykjärn och strykbräda. Dealen gäller även boende över loven 2021, så passa på att ta med familjen och upplev sommaren i Malmö!

Det här ingår

  • Boende för 2 personer i dubbelrum Standard
  • Frukostbuffé 

Användarvillkor

  • Gäller alla helger 2021. Samt alla dagar i veckan under perioden 28/6 till den 22/8 2021
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Quality Hotel The Mil

Hotellet har 224 hotellrum i en mängd olika storlekar, utspritt på 13 våningar. På entréplan finns cocktailbaren The Mill Bar, med egen ingång. Garage finns under hotellet.

Närhet till det mesta

Quality Hotel The Mill ligger på Amiralsgatan, ett stenkast från Malmös populära stadsdel Möllevången, eller "Möllan", som den heter i folkmun. Där hittar du flertal restauranger, krogar och nattklubbar. Trevliga Folkets Park, med nöjen för hela familjen, ligger bara ett par kvarter bort. Till Gustaf Adolfs torg och Lilla Torg har du en knapp kilometers promenad eller med stadsbussar direkt utanför dörren. Malmö Central ligger ca. 1,5 km från hotellet.

Deal säljes av

Quality Hotel The Mill
Organisationsnummer: 559063-9356
Amiralsgatan 19
211 55 Malmö
0406 646 000Ring
OBS: Bokning måste göras direkt med hotellet.
Boka via mail eller telefon.
Uppge Let's deal kod vid bokning.