Se favoriter
Se kundvagn
Kurs i medicinsk qigong

Kurs i medicinsk qigong

1 490 kr
3 490 kr
Köpta
2
Spara
57%
Lägg till deal till favoriter

Med dagens deal hos Kina-terapi får du två kurstillfällen där praktik varvas med teori. Du lär dig mer ingående vad qigong är, vad det är bra för och på vilket sätt det hjälper kroppen att återfå och bibehålla hälsan.

Höjdpunkter

  • Lär dig grunderna i medicinsk qigong
  • Kurstillfälle: 11-12/9 2021 kl. 10:00-16:30
  • Qigong är en kraftfull medicinsk träningsform som syftar till att balansera upp energiflödena i kroppen för att skapa förutsättning för kroppens läkningsförmåga, och för att bibehålla hälsan när du väl har uppnått den
  • Kina-terapi ligger vid Gullmarsplan nära tunnelbanan

Användarvillkor

  • Dealen gäller kurstillfälle 11-12/9 2021 kl. 10:00-16:30

  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning

  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort

  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden

  • Av-/ombokning senast 7 dagar innan kursstart

Mer om dealen

Första dagen fokuserar ni på att lära in rörelserna. Hela rörelseschemat delas upp i mindre portioner, därefter går ni igenom det steg för steg, samtidigt som ni går igenom vad varje rörelse är bra för. Andra dagen är vigd åt att öva, öva, öva hela qigong-formen.​ Obs! kursen kommer att ges på engelska.

Om Medicinsk Qigong

Enligt traditionell kinesisk medicin kan Qi-gongen ge kraftfulla effekter på hela kroppen, och även på problem som depression, ångest, trötthet, mag-tarmproblem samt rygg- och ledvärk. Qigong-formen tar ca 20 minuter att träna, och det rekommenderas att man genomför övningen en gång per dag, även om du kommer att få goda resultat även om du missar nån dag då och då.

Om Kina-Terapi

Kina-Terapi Kliniken och Skolan hjälper kunder att skapa balans och återvitalisera kroppen genom individanpassade behandlingar som alltid utgår ifrån klientens specifika behov. Kina-terapi har ett holistiskt perspektiv på sina behandlingar där din fysiska, mentala och emotionella hälsa tas med vid planering av insats, därför finns också en KBT terapeut i teamet. Personalen består av kvalificerade och välutbildade terapeuter inom traditionell kinesisk medicin, diplomerad KBT-terapeut och legitimerad vårdpersonal som aldrig tar genvägar via exempelvis syntetiska mediciner för att hjälpa dig med dina problem.

Deal säljes av

Kina-Terapi
Organisationsnummer: 556968-8772
Gullmarsplan 13, 3 trappor
12140 Johaneshov
Mån – Fre 10:00 – 19:00
(telefontid Mån – Fre 10:00 – 18:00)
08–508 636 26Ring
Efter köp deal så hör av er till Kina Terapi och boka in dig på kursen.
Uppge Let's deal-kod vid bokning