Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2 (1 av 13)Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2 (2 av 13)Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2 (3 av 13)Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2 (4 av 13)Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2 (5 av 13)Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2 (6 av 13)Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2 (7 av 13)Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2 (8 av 13)Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2 (9 av 13)Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2 (10 av 13)Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2 (11 av 13)Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2 (12 av 13)

Möt våren på Göta Hotell inkl. middag och bubbel för 2

2 995 kr
4 400 kr
Köpta
1
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

Välkommen på en 2 dagars Göta kanal-upplevelse! Ta med dig någon du tycker om och njut av: paket med matsäck, övernattning på Göta Hotell i Borensberg med tre-rätters middag och frukostbuffé.

Det här ingår

 • Hotellövernattning på Göta Hotell med frukost
 • Matsäckspaket från Göta Hotell
 • 3-rätters middag exkl. dryck på Göta Hotell
 • 1 glas bubbel
 • Morgonrock på rummet
 • 10% rabatt på Brunneby Musteri
 • 10% rabatt på Götas Prylbod
 • Karta över Göta kanal

Användarvillkor

 • Angivet pris gäller för 2 personer boende i dubbelrum
 • Dealen gäller helger mellan 28 april till 28 maj 2023 med ankomst fredag eller lördag. Gäller även med ankomst onsdag 17/5, torsdag 18/5, fredag 19/5 och lördag 20/5
 • Se Karta och Kontakt för information om bokning och tider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Avbokning ej möjlig efter reserverat boende, ombokning i mån av plats

Mer om dealen

Vackra vyer, vågskvalp och slussar

Längs kanalen spirar våren och de första båtarna har börjat färdas i kanalen. Ni hämtar ert matsäckspaket och ger er sedan ut och vandrar eller cyklar längs Göta Kanal. I paketet ingår övernattning på Göta hotell och 3-rättersmiddag på kvällen.

Ni ankommer till hotellet på förmiddagen och hämtar ett matsäckspaket och ger er sedan ut i våren och antingen vandrar eller cyklar längs Göta Kanal. Vi hjälper er gärna att boka till cykelhyra om så önskas.

Längs kanalen spirar våren och de första båtarna har börjat färdas i kanalen. Gör gärna ett stopp på Brunneby Musteri där ni har 10% rabatt på era inköp. Tillbaka på Göta hotell väntar ett glas bubbel och kanske lite vårsol på terassen. En tre-rätters middag avslutar kvällen (under Valborgshelgen byts middag mot ost,chark och vinprovning). Efter frukost och utcheck tipsar vi om Götas Prylbod där ni har 10% rabatt och den mysiga byn Borensberg har flera trevliga butiker att besöka. Ni kan även boka till matsäck och/eller cykel dag två.

Kanalen som blev Sveriges Blå band

I början av 1800-talet skapades Göta Kanal för att bli en 190 kilometer lång transportled för varor och passagerare. Kanalen sträcker sig från Sjötorp vid Vänern till Mem vid Slätbaken, Östersjön. Järnvägen tog så småningom över kanalens roll som transportled, istället blev kanalen ett populärt turistmål och är så än i dag! Sluss och kram!

Deal säljes av

Svecia travels
Organisationsnummer: 556809-5466
Götagatan 2
591 75 Borensberg
Incheckning kl 15.00 och
utcheckning kl 11.00.
0141- 20 99 00Ring
Uppge Let's deal-kod, namn och önskade datum vid bokning. Endast bekräftad bokning gäller.