Se favoriter
Se kundvagn
Joy-Con Grip för Nintendo Switch med laddning

Joy-Con Grip för Nintendo Switch med laddning

259 kr
599 kr
Köpta
1
Spara
57%
Lägg till deal till favoriter
Nintendo Switch grip för Joy Con som ger ett bättre grepp, speciellt om du föredrar en "vanlig" spelkontroll. Handgreppet möjliggör samtidig laddning medan du spelar.

Produktinformation

  • Spela och ladda samtidigt
  • Få många timmars extra speltid
  • Bra grepp - som en "vanlig" spelkontroll
  • Stänger av automatiskt vid full laddning

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1-3 dagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Ladda & spela: Slösa ingen tid på laddning utan ladda dina ladda Joy-Con när det behövs och fortsätt spela när du laddar kontrollen. Med den medföljande USB-C-kabeln laddas höger och vänster Joy-Con snabbt när de sitter i laddningsgreppet (full laddning tar 3,5 timmar). Kompatibel med standard USB-C-strömadapter eller den ursprungliga Nintendo Switch-laddningsadaptern.

LED-indikeringslampor: Visar laddningsstatus och lyser rött respektive grönt vid full laddning. Laddningsgreppet känner automatiskt av och laddar dina Joy-Cons när det behövs. Ladda bekvämt när du spelar, du slipper att koppla till och från för laddning. Ljusindikatorer visar kvarvarande batteri för varje Joy-Con.

Två Joy-Cons i en kontroll: Med ett controller grip kombinerar du vänster och höger Joy-Con till en enda bekväm och lite större kontroll med lätt och ergonomisk design som gör att du kan spela längre utan att det känns jobbigt i händer och fingrar. Det är jätteenkelt att sätta in kontrollerna i greppet, du skjuter bara in dem tills det klickar. För att ta dem igen trycker du på knappen och skjuter ut dem.

Automatisk laddning: Laddningen stängs av automatiskt 30 sekunder efter att kontrollerna är fulladdade. I denna charger grip finns även integrerad skydd för överladdning, överström, kortslutning och överhettning, vilket gör att dina Joy-Con-kontroller är i säkert förvar när de sitter i laddgreppet.

 

Specifikationer:
Använder intelligent mikrodatorstyrning och MCU-teknologi
Kan ladda för höger och vänster Joy-Con samtidigt
Integrerat skydd mot överladdning, överbelastning, kortslutning och överhettning samt automatisk avstängning
USB-C port - samma som vid original Nintendo-produkten
2-färgs-indikator för laddningsstatus
Färg: svart
Storlek: 12,5 cm * 14,5 cm * 4,5 cm

 

Paketet inkluderar:

1 x Joy-Con Grip för Nintendo Switch med laddning

Deal säljes av

INF company AB
Organisationsnummer: 5567059349