Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Microneedling och kemisk peeling hos BeautyprofessionMicroneedling och kemisk peeling hos Beautyprofession (1 av 10)Microneedling och kemisk peeling hos Beautyprofession (2 av 10)Microneedling och kemisk peeling hos Beautyprofession (3 av 10)Microneedling och kemisk peeling hos Beautyprofession (4 av 10)Microneedling och kemisk peeling hos Beautyprofession (5 av 10)Microneedling och kemisk peeling hos Beautyprofession (6 av 10)Microneedling och kemisk peeling hos Beautyprofession (7 av 10)Microneedling och kemisk peeling hos Beautyprofession (8 av 10)Microneedling och kemisk peeling hos Beautyprofession (9 av 10)

Microneedling och kemisk peeling hos Beautyprofession

1 598 kr
4 400 kr
Köpta
4
Spara
64%
Lägg till deal till favoriter

Med microneedling och kemisk peeling hos Beauty Profession kan du ta itu med en rad olika hudåkommor: avlägsna döda och förhordnade celler, pormaskar, reducera ärr, rynkor, hudbristningar och solskador, pigmenteringar, minska porstorlek.

Höjdpunkter

 • Microneedling och 40% kemisk peeling 
 • Reducerar bl.a. fina linjer och rynkor, porer och avlägsnar döda hudceller
 • Patientförsäkring
 • Certifierad personal med minst 10 års erfarenhet
 • Registrerade hos IVO
 • Centralt belägen salong
 • Besök Beautyprofessioen Sweden på Instagram

Användarvillkor

 • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
 • Gäller endast nya kunder
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • OBS! Let’s deal kod måste alltid anges vid bokning, om inte ses bokningen som ogiltig och du kan mista din tid. Vid uteblivet besök faktureras du som kund en avgift
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperiodenAv-/ombokning senast 48 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Microneedling

Microneedling behandling utförs med 12 sterila engångsnålar som skapar upp till 1400 microkanaler i sekunden ned i huden. Beroende på vilket hudområde som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som t.ex. hyaluronsyra på djupet i huden, dels har det en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen och elastin i huden.

Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?

Hudens kondition kommer förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter. Huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter 1 till 2 dagar men ibland upp till en vecka beroende på hur djup behandling gjorts. Efter behandlingen bör du inte röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier).

Beautyprofession Sweden

Beautyprofession Sweden är kliniken som etablerades redan 1984! Här möter du hudterapeuter, sköterskor och läkare som är specialiserade inom dermatologi och kosmetologi. Alla behandlingar utförs av erfaren och certifierad personal.

Deal säljes av

Beauty Profession Sweden
Organisationsnummer: 556621-2253
Tegnérgatan 9
111 40 Stockholm
Mån - Fre 12:00-17.30
08 - 30 13 17Ring
Ange din Let's deal kod efter ditt förnamn vid bokning online.

Din kod skall också kunna visas upp i samband med besöket.