Let's deal
Tanum Gestgifveri för 2 med avsmakningsmeny

Tanum Gestgifveri för 2 med avsmakningsmeny

1 995 kr
3 990 kr
Köpta
10+
Spara
50%

Välkommen till vackra Bohuslän och Tanum Gestgifveri. Här bor du en natt tillsammans med någon du tycker. Under er vistelse har ni nära till ett vackert närområde och framåt kvällen njuter ni av Gestgifveriets Bohuslänska 10-rätters avsmakningsmeny. Menyn består av tre förrätter, därefter serveras först två fiskvarmrätter med tillbehör, två köttvarmrätter med tillbehör och till sist serveras 3 olika sorters desserter. Rätterna varierar från dag till dag. Morgonen därpå serveras en härlig frukost. 

Höjdpunkter

  • 1 natt för 2 personer på anrika Tanums Gestgifveri
  • I dealen ingår frukostbuffé samt en 10-rätters avsmakningsmeny
  • Hotellet har ett prisbelönt kök som vårdar och utvecklar de svenska mattraditionerna och samtidigt låter sig inspireras av kök från andra delar av världen

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning lördagar t.o.m. 26 april 2019. Se Karta och Kontakt för information om bokning och tider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • 29 kr i administrationsavgift tillkommer vid köp
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Bo mitt i världsarvet, nära hav och vacker natur 

Tanums Gestgifveri är en perfekt plats för dig som vill uppleva bohusläns vackra natur och spännande historia. Med en kort bilresa kan ni ta er till både imponerande hällristningar, den mysiga fiskarbyn Grebbestad eller till det vackra naturreservatet Tjurpannan. I denna Deal så ingår övernattning, 10-rätters Bohuslänsk avsmakningsmeny och frukostbuffé för 2 personer.

Hemtrevligt och välkomnande

Här bor ni i ett av hotellets 34 mysiga rum, där alla har egen dusch och WC, TV och WIFI. Troligen är Tanums Gestgifveri Sveriges äldsta gästgifveri i obruten tjänst. Ända sedan 1663 har det mysiga Gestgifveriet varit i drift. Samtidigt som personalen har bevarat den genuina känslan är komforten god.

Prisbelönade för sitt förstklassiga kök

Lämna av era väskor, gör er hemmastadda och upptäck den spännande omgivningen. Första kvällen äter ni en fantastisk skaldjursbuffé. Bor ni över två nätter avnjuter ni en härlig 3-rätters middag den andra kvällen. Köket vårdar och utvecklar de svenska mattraditionerna och låter sig samtidigt inspireras av kök från andra delar av världen.

Deal säljes av

Tanums Gestgifveri AB
Organisationsnummer: 556949-5194
Apoteksvägen 7
457 31 Tanumshede
Incheckning kl. 15:00
Utcheckning kl. 11:00
0525-290 10Ring