Let's deal

Kortvecka i stuga vid Hassela Ski Resort över nyår

2 425 kr
3 465 kr
Spara
30%

Fira nyår med skidåkning hos Hassela Ski Resort i norra Hälsingland! Att åka skidor över nyår är nämligen en upplevelse du inte vill missa. Kombinationen av skidåkning, frisk luft och en festfylld nyårsafton är något alldeles speciellt. Kom som ni är och njut av en aktiv vintersemester med skidåkning, bad och boende. Ni bor i en parstuga med plats för fyra vuxna och två barn nära skidområdet.

Det här ingår

  • Boende i parstuga på Hassela Ski resort

Användarvillkor

  • Dealen gäller boende 29 december 2019 – 2 januari 2020
  • Gäller boende i stugkategori 1
  • Se Karta och Kontakt för information om bokning. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Vissa stugor tillåter djur
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj (stugan rymmer max 4 vuxna och två barn)
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Aktiv vintersemester med skidor, bad och boende

Hassela Ski Resort kombinerar personlig service och genuin atmosfär för att skapa en familjär pärla som är överraskande nära. Hos Hassela Ski Resort hittar ni Hälsinglands högsta fallhöjd på 310 meter och kuperade backar som bäddar för händelserik och rolig skidåkning. Med åtta liftar och 20 nedfarter finns det alltid en passande utmaning för just din kunskapsnivå. Deras längsta backe är 2 500 meter – snacka om njutning som varar länge! Det är lätt att hitta till Hassela Ski Resort och resan dit går snabbt tack vare skidortens strategiska läge vid E4.an. Aktiviteter, nöjen, bad och mat för hela familjen finns alltid inom räckhåll. Boendet är i en trevlig parstuga som rymmer upp till 4 vuxna och två barn. Stugan ligger nära skidområdet.

Barnbackar och utförsåkning av internationell klass

Hos Hassela Ski Resort har barnen inte bara en egen backe, de har ett helt eget område. Ta hjälp av rullbandet för att väcka nyfikenhet och skidglädje hos de allra yngsta som snart, men inte riktigt än, är redo för den vanliga liften. I skidskolan växer kunskaperna stadigt och snabbt, med en lekfull inramning. Och med systemet av roliga, kuperade backar finns alltid en ny utmaning att ta sig an! Med sina två toppar, åtta liftar och tjugo nedfarter, varav en är FIS-godkänd vilket betyder att den håller måttet för internationella alpina skidtävlingar, har Hassela Ski Resort något för alla. Den högsta fallhöjden är 310 meter och den längsta nedfarten hela 2,5 kilometer. För dig som gillar att åka på längden finns totalt 14,5 km längdspår varav ett är belyst. Längdskidåkning i Hassela kan innebära både idylliska vyer och tekniska utmaningar: Det finns något för motionärer såväl som för tävlingsåkare.

Deal säljes av

Hassela Ski Resort AB
Organisationsnummer: 556486-5508
Älvåsen
820 78 Hassela
Incheckning kl 15:00
Utcheckning ca kl 10:00
0652-56 56 00Ring
Bokning sker via mail eller telefon till Hassela Ski Resrot. Skall göras senast 72h efter köp för att vara en giltig bokning.
Uppge Uppge Let’s deal-kod vid bokning.
Stugan ska lämnas städad (dammsugning & torkning, soptömning, diskning, städning av toalett). Städartiklar finns i stugan. Avsyningstid bokas i receptionen vid incheckning