Let's deal

Microneedling av Elisabeth Thomsen på Derma Salong

599 kr
1 395 kr
Köpta
10+
Spara
57%

Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden. Derma Salong skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål.
 

Microneedling: Ansikte och hals
599 kr
1 395 kr
Microneedling: Mage
799 kr
1 695 kr
Microneedling: Lår och rumpa
1 295 kr
2 995 kr

Höjdpunkter

  • Microneedling behandlar ärrvävnad, trött och glåmig hud, hudbristningar, förstorade porer, slapp hud, linjer och rynkor
  • Derma Salong ligger nära Möllan

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 22 juli 2019
  • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
  • 1 deal per person, köp gärna 1 att ge bort
  • Du kan inte behandlas med microneedling om du har använt Roaccutan (isotretinoin) under de senaste 6 månaderna, om du har öppna sår, skärsår, eller skrubbsår på huden som ska behandlas, om du har någon form av hudinfektion, herpes eller aktiv acne på området som ska behandlas
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
  • Begränsat antal deals – först till kvarn gäller

Mer om dealen

Vid en behandling med microneedling penetrerar tunna nålar av rostfritt stål det översta hudlagret upp till ett djup mellan 0,5 mm – 2 mm. Denna behandling triggar igång en reparationsprocess i huden där kroppen frigör naturliga tillväxthormoner som ger en ökad produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra. Under behandlingen förstärks stimuleringen genom att aktiva ämnen slussas djupt ner i huden, vilket ökar den totala effekten av behandlingen. Som svar på stimuleringen reduceras synligheten av ärr, fina linjer och rynkor. Fram träder istället en jämnare och föryngrad hud full av lyster. Derma Salong arbetar både med maskinell och manuell microneedling och anpassar behandlingen efter dina behov och ditt önskade resultat.

Om Derma Salong

Derma Salong ger dig som kund alltid ett väl bemötande och du hittar Derma Salong Centralt på Möllan. Denna deal gäller hos Elisabeth Thomsen som hyr in sig på salongen. 

Deal säljes av

Elisabeth Thomsen på Derma Salong
Organisationsnummer: 920809-XXXX
Spångatan 30
21153 Malmö
Mån - Fre 16:00-21:00 Lör - Sön 09:00-21:00
0706603018Ring