Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Omega-3 forte 1000 mg 132 kapslar Elexir Pharma. Fraktfritt vid 150:-

Omega-3 forte 1000 mg 132 kapslar Elexir Pharma. Fraktfritt vid 150:-

100 kr
139 kr
Köpta
10+
Spara
28%
Lägg till deal till favoriter
ELEXIR OMEGA-3 FORTE 1000 MG  FÖR HJÄRTA OCH KÄRL

Elexir Omega-3 forte från Elexir Pharma är ett kosttillskott med högkoncentrerad fiskolja med hela70 %

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll
 • Mångårig erfarenhet

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ELEXIR OMEGA-3 FORTE 1000 MG  FÖR HJÄRTA OCH KÄRL

Elexir Omega-3 forte från Elexir Pharma är ett kosttillskott med högkoncentrerad fiskolja med hela70 % omega-3 per kapsel. Den höga koncentrationen omega-3 gör att du får i dig den rekommenderade dagsdosen genom endast 1-2 kapslar per dag. 

Omega-3 är fleromättade fettsyror som påverkar en mängd viktiga funktioner i kroppen, exempelvis EPA och DHA bidrar till hjärtats, ögats och hjärnans normala funktion.

Elexir Omega-3 Forte tillverkas i vårt grannland Norge ur ren och stabil fiskolja av hög kvalitet från leverantörer som fiskar i hållbara bestånd.

 • Endast 1-2 kapslar om dagen
 • Är högkoncentrerad (70%)
 • För bättre synförmåga, hjärta och kärl
 • Är certifierad av Friend of the sea
   


  Fettsyrorna som hjärtat gillar:
  1937 kom den första publicerade studien som tydligt kunde visa på nyttan av fet fisk. Forskarna hade då studerat eskimåerna och kunnat konstatera att deras kosthållning med mycket fet fisk, säl och val gjorde att de undvek många av våra i västvärldens välfärdssjukdomar. Man fortsatte denna forskning fram till 1990-talet sedan övergick till att studera dessa rena, essentiella fettsyror i fisk – omega-3.

  EPA och DHA - Essentiella fettsyror:
  De senaste 25-30 åren har tillverkningen av fiskolja framför allt koncentrerats kring två specifika omega-3-fettsyror – EPA och DHA. Detta beror på att forskning visade att just dessa fettsyror var oerhört viktiga för hjärta, kärl, hjärna och synförmåga. Omega-3 med fettsyrorna EPA och DHA är vad man då kallar essentiella. Detta betyder att kroppen trots att de är livsnödvändiga inte kan tillverka dessa själv. De måste alltså tillföras via kosten. Vi rekommenderas av denna anledning att äta fisk regelbundet 1-3 gånger i veckan, om du inte gör det kan ett tillskott av omega-3 vara ett enkelt och viktigt alternativ. 

  Rätt mängd för hjärta och kärl:
  EFSA, den Europeiska livsmedelsmyndigheten har studerat det gedigna forskningsmaterial som finns kring fet fisk och fiskolja/omega-3 i över 80 år. Man har fastställt att det är kombinationen av EPA och DHA som är viktig i kroppen, och att man bör få i sig minst 250 mg tillsammans av dessa båda fettsyror dagligen för att man ska få den gynnsamma effekt på  hjärta och kärl som behövs.

  Oljan i Elexir Omega-3 Forte kommer från "anchoveta”:
  Den är ett samlingsnamn för ansjovis, sillfisk och makrill som fångas utmed Sydamerikas kust, främst Peru och Chile. Det fina kalla vattnet på dessa breddgrader gör att fiskarna på grund av kylan bygger upp extra stora depåer av omega-3-rik fiskolja, då detta skyddar fisken mot kyla och förfrysning.

  Fiske som oljeförädling sker med ett starkt fokus på hållbart fiske, miljö och lokala arbetstillfällen i området. Elexirs Pharmas leverantör är ansluten till en mängd organisationer och avtal som säkerställer detta bl a Friends of the Sea och IFFO Responsible Supply som är 2 ideella och oberoende organisationer med hållbart fiske och socialt ansvar i sitt fokus. Denna leverantör följer även UN Global Compact, FNs initiativ för företagande med socialt ansvar.

  Oljan r

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446