Se favoriter
Se kundvagn
Köksvåg av rostfritt stålKöksvåg av rostfritt stål (1 av 14)Köksvåg av rostfritt stål (2 av 14)Köksvåg av rostfritt stål (3 av 14)Köksvåg av rostfritt stål (4 av 14)Köksvåg av rostfritt stål (5 av 14)Köksvåg av rostfritt stål (6 av 14)Köksvåg av rostfritt stål (7 av 14)Köksvåg av rostfritt stål (8 av 14)Köksvåg av rostfritt stål (9 av 14)Köksvåg av rostfritt stål (10 av 14)Köksvåg av rostfritt stål (11 av 14)Köksvåg av rostfritt stål (12 av 14)Köksvåg av rostfritt stål (13 av 14)

Köksvåg av rostfritt stål

175 kr
499 kr
Köpta
7
Spara
65%
Lägg till deal till favoriter
En stilren digital köksvåg i rostfritt stål. Med tydlig LCD-display som visar vikten och högprecisions-sensor för exakt mätning.

Produktinformation

  • Stilren modell i rostfritt stål - lätt att hålla rent
  • Tydlig LCD-display
  • Precisionssensor för exakt mätning
  • Batteridriven med automatisk avstängning
  • Batterier ingår

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1-3 dagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

En stilren digital köksvåg i rostfritt stål: Denna digitala köksvåg har en tydlig LCD-display som visar vikten och högprecisions-sensor för exakt mätning. Lätt att hålla rent tack vare släta ytor i rostfritt stål.

Exakt måttenhet av flera varianter: Max 5 kg i vikt, indikation för övervikt. Vågen omvandlar olika måttenheter såsom: oz/ml/lbóz och gram. Automatisk nollställning av vikt.

Batteridriven: Köksvågen drivs med två AAA-batterier, som medföljer i förpackningen. Vågen signalerar vid låg batteristyrka samt stängs automatiskt av, när den inte använts på ett tag.

 

Specifikation:

Material: Rostfritt stål

Färg: Grå/Vit

Storlek: 18*14*1.7cm

Strömförsörjning: 2*AAA-batterier (ingår)

 

Paketet inkluderar:

1 x Köksvåg i rostfritt stål

2 st AAA-batterier

1 x Manual

Deal säljes av

INF company AB
Organisationsnummer: 5567059349