Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till TivoliVår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (1 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (2 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (3 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (4 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (5 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (6 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (7 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (8 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (9 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (10 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (11 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (12 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (13 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (14 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (15 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (16 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (17 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (18 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (19 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (20 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (21 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (22 av 24)Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli (23 av 24)

Vår- och sommarkryssning till Köpenhamn med/utan entré till Tivoli

498 kr
1 680 kr
Köpta
10+
Spara
70%
Lägg till deal till favoriter

Åk på en MiniCruise mellan Oslo och Köpenhamn och njut av underbara vår- och sommardagar till sjöss. Du får två kvällar med avkoppling, goda middagar, taxfreeshopping och nöje. Dessutom får du en vistelse i härliga Köpenhamn.

Du kan välja och vraka mellan avresedagar ända fram till 31 oktober 2023 – inklusive helger och under sommarlovet!

Obs: Du väljer avresedatum när du löser in affären hos DFDS. Detta gör du genom att använda länken under användarvillkor . Du får även detta via e-post tillsammans med dealkoden.

MiniCruise 2-4 pers i standard invändig hytt t/r
498 kr
1 680 kr
MiniCruise 2-4 p i standard hytt med havutsikt
798 kr
2 400 kr
MiniCruise 2 p i Commodore hytt t/r ink. frukost
1 898 kr
3 600 kr
MiniCruise 4 p i strd. innv. hytt t/r inkl. tivol
1 318 kr
2 500 kr
MiniCruise 4 p i hytt havsutsikt t/r inkl. tivoli
1 618 kr
3 220 kr
MiniCruise 2 p i Commodore hytt t/r ink. Tivoli
2 308 kr
4 010 kr

Det här ingår

 • MiniCruise gäller för turen Oslo–Köpenhamn
 • Du får två kvällar och nätter ombord, och tid att njuta av både god mat, liveunderhållning och taxfreeshopping
 • Du får en vistelse i Köpenhamn. Se seglingstider och antal timmar i Köpenhamn när du löser in affären hos DFDS
 • En paus från vardagen med dem du älskar
 • Dags att besöka stadens populäraste attraktioner, restauranger och shoppinggator!
 • DFDS resegaranti ingår på alla inlösta erbjudanden. läs mer här

Användarvillkor

 • Dealen gäller vid avresa nästan varje dag fram till 31 oktober 2023
 • Dealen måste lösas in hos DFDS senast den 30 juni 2023
 • Bokning sker via denna länk . Ange Let's Deal-koden vid beställning
 • Med reservation för slutsålda datum och stugor.
 • Begränsat antal stugor tillgängliga i erbjudandet - först till kvarn gäller och bekräftade bokningar gäller. Kontrollera om önskat avresedatum finns tillgängligt här
 • Barnpolicy: barn i åldern 0-3 reser gratis om de inte behöver sin egen säng
 • Åldersgräns: 18 år utan vårdnadshavare
 • Ordinarie pris som presenteras baseras på värde vid en given tidpunkt
 • Värdet på affären kan variera beroende på efterfrågan, säsong och valutaskillnader
 • Ångerrätt i 14 dagar så länge du inte har bokat resan
 • Kan inte avbokas, men kan bokas om i mån av tillgång
 • Tivoli entrébiljetter gäller för vuxna och barn över 8 år
 • Obs: Tivolis öppettider skiljer sig från affärens avgångsperiod. Om du köper en deal inklusive entré till Tivoli, kolla Tivolis öppettider här.
 • Affären inklusive Tivoli gäller endast inträde. Turpass kan köpas separat
 • Hittar du inte ett erbjudande som passar dig? Beställ den som passar dig bäst och anpassa beställningen mot en extra avgift på DFDS när du löser in dealkoden

Mer om dealen

Våra bästa Köpenhamnstips!

Upplev Köpenhamns läckra atmosfär med mysiga gator, gästvänliga människor och utsökt mat – som tillsammans gör Köpenhamn till en av de mest populära platserna att tillbringa en storstadssemester på. Köpenhamn är fullt av saker att göra och med en vistelse i land hinner du se en eller flera av stadens många attraktioner.

Karneval

Om det är en sak som är säker - så är det att denna nöjespark inte är som andra nöjesparker! Det är inte utan anledning som Tivoli anses vara hjärtat av Köpenhamn och är stadens största turistattraktion. Med sina 82 717 m2 är parken fullspäckad med kul för både stora och små och ett besök i parken är något du helt enkelt MÅSTE göra! Parken är känd för sina många årstider, inklusive ett skrämmande Halloween-tema på hösten och förtrollande sommarnöje från april till september.

Läs mer om Tivoli här

Handla

Köpenhamn är en shoppingstad i världsklass. Här kan du hitta allt från butiker med vacker dansk design till de stora internationella varumärkena. Börja din shoppingtur vid Strøget och stanna till vid populära Illum centrum på vägen. Efteråt kan du ta en avstickare in i Latinerkvarteret och besöka några av Köpenhamns bästa secondhand-, vintage- och second hand-butiker.

Köpenhamn för barn

Även om Tivoli är barnens favorit, är Köpenhamn fullt av andra aktiviteter som är minst lika roliga. Den blå planeten, Nordens största akvarium, erbjuder över 20 000 fiskar, djur och fåglar. I Köpenhamns Zoo kan du se elefanter, isbjörnar, giraffer och pingviner. Listan kan fortsätta för evigt eftersom parken har 4234 olika djur. Experimentarium är Köpenhamns svar på Tekniska museet. Här hittar du flera imponerande interaktiva utställningar för både unga och gamla. Detta är den perfekta platsen att kombinera lek och lärande.

Deal säljes av

DFDS
Organisationsnummer: DK14194711
Akershusstranda 31
1050 Osla
- Dealen gjelder ved avreise nesten alle dager frem til 31. oktober
2023.

- Dealen må innløses hos DFDS senest 30. juni 2023

- Tivoli inngangsbilletter gjelder for voksne og barn over 8 år