Se favoriter
Se kundvagn
Hudföryngring med LPG och DermapenHudföryngring med LPG och Dermapen (1 av 7)Hudföryngring med LPG och Dermapen (2 av 7)Hudföryngring med LPG och Dermapen (3 av 7)Hudföryngring med LPG och Dermapen (4 av 7)Hudföryngring med LPG och Dermapen (5 av 7)Hudföryngring med LPG och Dermapen (6 av 7)

Hudföryngring med LPG och Dermapen

999 kr
2 400 kr
Spara
58%
Lägg till deal till favoriter

Genom att kombinera LPG samt Dermapen kan man ge en otroligt effektiv hudföryngrande behandlingen. Den drar ihop huden och gör den ungdomligt fast och den ger även det där härliga glowet vi alla längtar efter.

Höjdpunkter

  • Hudföryngrande behandling med LPG och Dermapen
  • Serum och lugnande ansiktsmask ingår
  • Stramar upp huden och ger glow
  • Ökar cirkulationen och kollagenproduktionen 

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 90 dagar från köp

  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning

  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

LPG och Dermapen

LPG stimulrerar hudens produktion av kollagen vilket ger en tajtare och slätare effekt. Dermapen är en microneedlingsmetod som skapar en kontrollerad skada i huden vilket triggar i gång hudens naturliga reparationsprocess samt stimulerar nyproduktion av kollagen. Dermapen gör att hudens struktur och kondition förbättras, därför är LPG och Dermapen en perfekt kombination. 

Kina-Terapi

Kina-Terapi är en klinik som sedan 2009 verkar inom traditionell kinesisk medicin och estetik. De vill hjälpa människor att återskapa balans och välbefinnande genom attraktiva och relevanta behandlingar. De har ett holistiskt perspektiv på hälsa där din fysiska, mentala och emotionella tillstånd tas med vid planeringen av varje behandling. Detta innebär att behandlingen kan se olika ut från person till person och från gång till gång.

Här erbjuds olika typer av massage (klassisk, kinesisk, tui-na), akupunktur, akupressur, koppning, fotmassage och zonterapi. Dessutom erbjuds behandlingar som HIFU, LPG, Hollywood peeling, Power Slim, Fettreducering, Dermapen och PRP. Kina-Terapi är även specialiserade inom smärtlindring, muskel och ledverk, migrän/spänningshuvudvärk, sömnstörningar, mage- tarm problematik, allergier, stresshantering, rökavvänjning, hormonella obalanser och infertilitet.

Personalen är kvalificerad, välutbildad och alltid redo att ta emot Dig på bästa sätt, det visar sig inte minst genom att kliniken är kvalitetssäkrad av Svenska Friskvårdsförbundet och rekommenderad av Reco 7 år i rad.

Deal säljes av

Kina-Terapi
Organisationsnummer: 556968-8772
Gullmarsplan 13, 3
12140 Johaneshov
Måndag - Fredag 10:00-19:00
* Telefontiden är mellan 10:00 -18.00
08-508 636 26 / 073-125 65 02Ring
Ring, maila för bokning.
Uppge Let's deal-kod vid bokning