Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Danskurser i salsa, bachata och Samba Fitness, 4 tillfällenDanskurser i salsa, bachata och Samba Fitness, 4 tillfällen (1 av 9)Danskurser i salsa, bachata och Samba Fitness, 4 tillfällen (2 av 9)Danskurser i salsa, bachata och Samba Fitness, 4 tillfällen (3 av 9)Danskurser i salsa, bachata och Samba Fitness, 4 tillfällen (4 av 9)Danskurser i salsa, bachata och Samba Fitness, 4 tillfällen (5 av 9)Danskurser i salsa, bachata och Samba Fitness, 4 tillfällen (6 av 9)Danskurser i salsa, bachata och Samba Fitness, 4 tillfällen (7 av 9)Danskurser i salsa, bachata och Samba Fitness, 4 tillfällen (8 av 9)

Danskurser i salsa, bachata och Samba Fitness, 4 tillfällen

295 kr
600 kr
Köpta
80+
Spara
51%
Lägg till deal till favoriter

Släpp loss höfter, armar och kropp och låt dig svänga med i en härlig dansupplevelse som kommer sitta kvar i både kropp och själ! Dealen gäller hela 4 tillfällen av Salsa, Bachata eller Samba Fitness.

Bachata nybörjare
295 kr
600 kr
Salsa Lady Style nybörjare
295 kr
600 kr
Salsa nybörjare
295 kr
600 kr
Samba Fitness
545 kr
1 100 kr
Salsa Musicality Medel/Avancerad
295 kr
600 kr

Höjdpunkter

 • Danskurs 4 tillfällen
 • Välj mellan Bachata, Samba Fitness eller Salsa för olika nivåer
 • Kurserna hålls i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm

Användarvillkor

 • Dealen gäller fr.o.m. 2022-01-11 t.o.m. 2022-03-15
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Kursdatum

Efter startdatumet hålls kursen i 4 veckor till på samma veckodag och tid.

 • Bachata Nybörjare startar kl. 20:30-21:30 (startar 15 februari 2022)
 • Samba Fitness startar tisdagar kl. 20:30-21:30 (start 15 mars 2022)
 • Salsa Lady Style Nybörjare startar söndagar kl. 17:00-18:00 (start 20 februari 2022)
 • Salsa Nybörjare startar tisdagar kl. 19:30-20:30 (start 15 februari 2022)
 • Salsa Musicality Medel/Avancerad startar torsdagar kl. 20:00-21:00 (start: 31 mars 2022, lokal: Träningspuls Gym, Klarabergsviadukten 70, 111 64 Stockholm)

Om danserna:

Bachata Nybörjare

Denna kurs fokuserar på bachata sensual och bachata moderna, som är en vidareutveckling av den traditionella bachatan från Dominikanska Republiken. Lär dig grundstegen, grundläggande turer och body movement. Målet med kursen är att du ska få med dig alla verktyg du behöver för att börja dansa bachata socialt ute på dansgolven!

Samba Fitness

Samba Fitness är en unik kombination av samba, fitnessträning och Brazilian Funk! Kursen innehåller mycket fotarbete, cardio och fysträning med fokus på hållning, axlar, lår, säte och core. Detta är en kurs för dig som vill lära dig dansen samba med den specifika stilen Samba No Pe från Rio de Janeiro Brasilien.

Du kommer får lära dig grundstegen i Samba No Pe med alla detaljer som krävs för att bli en riktigt skarp sambadansare i den specifika stilen från Rio de Janeiro! Samba är en utbredd dans som dansas på olika sätt i olika delar av Brasilien och just Samba no Pe är inspirerad av den stil som dansas på karnevalen i Rio De Janeiro. Utöver grundstegen kommer vi även lära oss olika stegkombinationer kallade Floreyos.

Denna kurs är perfekt för dig som också vill: Få starkare lår, säte och core, bli mer explosiv, uthålligare och rörligare, få bättre hållning och svettas mycket.

Salsa Lady Style Nybörjare

Detta är en kurs för dig som vill lära dig grundstegen och grundrörelserna i salsa, med fokus på lady styling. Du kommer lära dig de olika grundstegen samt hur du ska röra höfter, armar och överkropp för att du ska dansa som en riktig salsera! Ni kommer jobba med olika teknikövningar och bryter ner rörelserna för att du ska kunna ta till dig och förstå grundprinciperna. Sedan sätter ni ihop delarna till en helhet och bygger upp små sekvenser av steg så att du får dansa loss till musik!

Salsa Musicality Medel/Avancerad 

Detta är en kurs som kräver viss tidigare danserfarenhet samt att känner till grundstegen i salsa. I denna kurs bygger vi upp sekvenser av steg från salsa, hiphop, funk och afro beat. Vi dansar till olika typer av musik och fokuserar på energi, tempo och glädje! Du kommer utveckla din teknik samtidigt som du övar upp din snabbhet, koordination och kondition! Garanterat roligt, utmanande och svettigt! Obs! Denna kurs hålls i dansstudio Fjädern & Elefanten på Frödingsvägen 9, 112 56 Stockholm. Se mer detaljerad info på hemsida www.dansasalsastockholm.se/lokaler.

Salsa nybörjare

Lär dig salsa från grunden! Salsa är en rolig och fartfylld dans till en musik fylld av rytmer och karibiska instrument. Du dansar tillsammans med en partner, men lär dig också solosteg.

Ta del av glädjen och musiken i denna fantastiska dans! Vi lär dig allt du behöver veta om de grundläggande stegen och hur du får ett bra samspel med din partner för att du ska kunna börja praktisera dina kunskaper på dansgolvet!

Dance With Me A Lo Cubano

Dance With Me A Lo Cubano är en dansskola med fokus på kubansk dans och kultur. De håller kurser i salsa, bachata, afro och samba i Stockholm. De anordnar även event, workshops, socialdanser och fester. När du kliver in i deras dans skola börjar blodet bubbla och du kommer fyllas av n massa härlig energi och sipprar ut i varenda ven! Kika in deras hemsida och upplev magin själv!

Deal säljes av

Dance With Me A Lo Cubano
Organisationsnummer: 870831-XXXX
Konradsbergsgatan 2B
112 59 Stockholm
Anmäl dig via länken eller maila för bokning och uppge både vilken dans du valt samt Let's deal-koden vid kontakten