Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 i dubbelrum med frukost & spa på Hotell Gästis i Varberg1 natt för 2 i dubbelrum med frukost & spa på Hotell Gästis i Varberg (1 av 9)1 natt för 2 i dubbelrum med frukost & spa på Hotell Gästis i Varberg (2 av 9)1 natt för 2 i dubbelrum med frukost & spa på Hotell Gästis i Varberg (3 av 9)1 natt för 2 i dubbelrum med frukost & spa på Hotell Gästis i Varberg (4 av 9)1 natt för 2 i dubbelrum med frukost & spa på Hotell Gästis i Varberg (5 av 9)1 natt för 2 i dubbelrum med frukost & spa på Hotell Gästis i Varberg (6 av 9)1 natt för 2 i dubbelrum med frukost & spa på Hotell Gästis i Varberg (7 av 9)1 natt för 2 i dubbelrum med frukost & spa på Hotell Gästis i Varberg (8 av 9)

1 natt för 2 i dubbelrum med frukost & spa på Hotell Gästis i Varberg

1 495 kr
2 195 kr
Köpta
70+
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

Kom iväg och upptäck en av västkustens skönheter, Varberg! Mitt i Varberg hittar ni Hotell Gästis i ett vackert 1700-tals hus. Här möts ni av en unik miljö och service, som kommer att göra gott för både kropp och själ.

Det här ingår

 • Boende i dubbelrum för 2
 • Frukostbuffé
 • Spa

Användarvillkor

 • Dealen är giltig t.o.m. 27/6-2022
 • Gäller ej lördagar
 • 200 kr tillägg direkt till hotellet för incheckning på fredagar
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Mer om Hotell Gästis

Hotell Gästis är känt för många saker, från deras hemtrevliga atmosfären i det unika 1700-tals huset till deras avkopplande Leninbad. Men dem är främst stolta över deras personal, som kommer att göra allt för att er vistelse ska bli så lyckad som möjligt.

Boende

Hotell Gästis har 70 rum av olika storlek. Alla rummen är personligt och charmigt inredda med en blandning av antika och nya möbler, de senare specialtillverkade av en lokal finsnickare. Överallt på Gästis finns det böcker, och även i ert rum kommer ni att finna litteratur som en del av avkopplingen från omvärlden och ens vardag, samt alla moderna hotellfaciliteter för din trivsel.

Frukost

Varje morgon dukas deras frukostbuffé i Torellska huset. Passa på att smaka på deras alldeles egna lyxiga müslin, Gästis hälso-shot och deras berömda svampomelett. Varje morgon levereras även nybakade frallor och bröd från ett lokalt bageri. Utöver detta har dem noga utvalda pålägg, grönsaker och något sött till kaffet. Självklart finns även ett utbud av laktos- och glutenfria produkter.

Deal säljes av

Hotell Gästis & Havanna AB
Organisationsnummer: 559130-2517
Borgmästaregatan 1
432 41 Varberg Varberg
Efter genomfört köp görs bokningen via: www.hotellgastis.se/letsdeal