Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Portable Power Blender - Batteridriven Smoothie Mixer USB 350ml

Portable Power Blender - Batteridriven Smoothie Mixer USB 350ml

369 kr
599 kr
Köpta
90+
Spara
38%
Lägg till deal till favoriter
Vi introducerar den ultimata bärbara mixern - Portable Power Blend! Med sin kompakta storlek på 350 ml är den perfekt för att göra smoothies, shakes och till och med barnmat när du är på språng. Med
Aluminium, Trådlös laddning
369 kr
599 kr
Färg
  1. Rosa14
  2. Vit10
Välj färg
Rosa14
Vit10
Modell
  1. Aluminium, Trådlös laddning24
Välj modell
Aluminium, Trådlös laddning24
ÅterställÅterställ

Produktinformation

  • Bärbar Blender för ditt äventyr
  • Rymmer 350ml Juice/Smoothie eller dessert
  • Laddningsplatt ingår för enkel laddning

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid ca 2-6 arbetsdagar
  • Vid frågor kontakta supporten direkt via mail på [email protected]
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Vi introducerar den ultimata bärbara mixern - Portable Power Blend! Med sin kompakta storlek på 350 ml är den perfekt för att göra smoothies, shakes och till och med barnmat när du är på språng. Med sin trådlösa laddnings möjlighet (blendern placeras ovanpå laddaren) och med sitt 1400mAh batteri gör den enkel att ladda, så att du aldrig behöver oroa dig för att hitta ett uttag eller sladdar igen. Den läckage säkra designen och enkla rengöringen gör den till den perfekta följeslagaren för en hektisk livsstil, oavsett om du ska till jobbet, träna på gymmet, resa, picknick eller ned till stranden vid badet. Med denna kraftfulla bärbara mixer kan du njuta av hälsosamma hemgjorda drycker när som helst, var som helst. Missa inte bekvämligheten och mångsidigheten med Portable Power Blend. Skaffa ditt exemplar idag och ta ditt blandningsspel till nästa nivå!

Bärbar storlek: Mixern är lika lätt att bära med sig som en vattenflaska som rymmer 350 ml juice, väger endast 460 g, vacker till utseendet och lätt att bära. Efter pressning kan du byta ut botten med ett lock och ta den bort direkt. Den är lämplig för hemmet, jobbet, skolan eller resor.

Lätt att rengöra och använda: Juicer kroppen kan öppnas upp och ner. Du kan öppna locket för att dricka och öppna botten för att rengöra. Denna juicepress är enkel att använda, med bara en knapp. Dubbelklicka på strömbrytaren för att slå på strömmen. När du arbetar kan du skaka flaskan genom att hålla den i 45 grader för bättre blandning. Omrörningstiden är 30 sekunder.

Livsmedelsklassat material: Liten USB-mixer använder livsmedelsklassade icke-giftiga och miljövänliga PP- och ABS-material. Med den mest avancerade CS+C(Cold Spin+Centrifugal)-tekniken, extraherar denna smoothiemixer hälsosam näring från frukt och grönsaker så att du kan njuta av fräsch näring och en bra fritid.

OBS Var uppmärksam: Om den röda lampan längst ner fortsätter att blinka och den inte kan tändas beror det på att botten och flaskkroppen inte är åtdragna ordentligt, vänligen dra åt dem enligt instruktionerna i andra bilden.

Specifikationer:
- Produktvikt: 460g
- Flaskkapacitet: 350ml
- Flaskskalsmaterial: ABS
- Laddningstid: Cirka 3-5 timmar
- Fulladdad användningstid: upp till 10 gånger
- Batterikapacitet: 1400mAh 7,4V

Ingår i paketet:
- Portable Power Blend
- Trådlös laddare USB (väggladdare ingår ej). 
- Manual


Deal säljes av

CASE4YOU AB
Organisationsnummer: 556826-6976