Se favoriter
Se kundvagn
Microblading 3D, Kombo-bryn eller MicroFeathering hos Lux MedicaMicroblading 3D, Kombo-bryn eller MicroFeathering hos Lux Medica (1 av 2)

Microblading 3D, Kombo-bryn eller MicroFeathering hos Lux Medica

1 299 kr
3 400 kr
Köpta
50+
Spara
62%
Lägg till deal till favoriter

Få snygga ögonbryn hos Lux Medica. Välj på plats mellan de här behandlingarna: Microblading 3D, Kombo-bryn och MicroFeathering//Fluffy Brows

Höjdpunkter

 • Legitimerad och certifierad personal
 • Lux Medica utbildar sig kontinuerligt inom nya tekniker och behandlingar
 • Ligger mitt på Odenplan
 • Du kan boka återbesök vid behov (inom 4-6 veckor), besöket bokas direkt hos Lux Medica med 20% rabatt på ordinarie pris

Användarvillkor

 • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
 • Om du redan har en tatuering sedan innan vill salongen att du skickar bilder på den före du köper dealen eftersom den endast gäller ny microblading/feathering. Lux Medica kan eventuellt täcka över en gammal tatuering om den är väldigt svag. I annat fall behövs en mer omfattande behandling som inte är inkluderad i dealen
 • 18 års åldergräns
 • Behandlingarna lämpar sig inte till du som är gravid, ammar eller har en blodsjukdom
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Microblading utförs manuellt (utan tatueringsmaskin) med ett verktyg som har ett tunt blad bestående av 10-20 nålar.

Med hjälp av specialverktyget tatueras färg in i huden som efterliknar små tunna strån. Linjerna blir tydliga och skarpa, och tekniken kallas ofta 3D eller strå-teknik.

Med Komboteknik kombineras strå-teknik och shading/skuggning. Skuggningen utförs i vissa partier för ett fylligare resultat. Effekten ger ett djup i ögonbrynen och gör att stråna ser tätare ut i mitten av brynet, precis som i naturliga ögonbryn. Tekniken passar den som vill ha mer markerade bryn.

Microfeathering/Fluffy Brows är en variant av Microblading där tekniken, verktygen och färgpigmentet som används är desamma. Microfeathering har en mer minimalistisk approach än Microblading.

Microfeathering skapar en diskret, mjuk, naturlig och mindre städad look anpassad helt till varje persons naturliga ögonbryn. Med Microfeathering ska man kunna se hud mellan stråna.

Microfeathering passar den som föredrar ”less is more” och som överlag är nöjd med formen på sina ögonbryn, men bara önskar mer fyllighet och symmetri.

Läs mer om vad du bör tänka på inför din behandling hos Lux Medica.

Om Lux Medica

Lux Medica ligger centralt i Stockholm, på Västmannagatan 56, Odenplan, ett stenkast från pendeltåg, tunnelbana och buss. De är specialiserade inom Microblading 3D, kosmetiska behandlingar, icke-kirurgiska anti-age-behandlingar och injektioner. Salongen erbjuder en rad olika behandlingar: Microblading, Trådlyft, Fillers, Botulinumtoxin, Ansiktskonturering med fillers, HIFU m.m. Mer information finns på www.luxmedica.se

Deal säljes av

LUX Medica
Organisationsnummer: 740529-XXXX
Västmannagatan 56
113 22 Stockholm
Alla lediga tider under länken - Boka online här
Boka in dig på länken ovan och välj "Betala på plats". Skriv in Let's deal koden i fältet för noteringar och slutför din bokning.
Bokningen är inte fullständig utan koden