Kotai "BBQ Knife Set Deluxe" innehåller: Kockkniv (Gyuto), brynstål, tranchergaffel/stekgaffel och en rejäl skärbräda i bambu. Ett komplett set för grillmästaren som inte kompromissar med varken stil eller skärpa. Perfekt för kött, grönsaker och allt däremellan.
Produktinformation
- Handgjorda
- Ultravasst japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt
- Dold full tang
- Svart pakkawood handtag
- HRC-hårdhet: 60 /-1
- Perfekt balanserad
- Skärbräda: Bambu
- Bamboo Saya (bladskydd) kommer med varje kniv
- Livstidsgaranti
Villkor
- Frakt tillkommer
- Leveranstid: ca 3 arbetsdagar
Mer om produkten
BBQ Knife Set Deluxe innehåller:
- Gyuto Chef Knife – 20 cm blad
- Brynstål – 25 cm
- Tranchergaffel – 27 cm
- Skärbräda i bambu – 40 x 30 x 2 cm
Slipad till en dubbel fasslipning som ger eggen på knivbladet en optimal vinkel på 15 ̊ per sida (jämfört med 20-25 ̊ för de flesta västerländska knivar), balanserar Kotai-knivar perfekt extrem skärpa och bladets soliditet.
Deras 1,8 mm tunna blad (1,5 för skalkniven) tillåter exakta och skarpa snitt och krossar aldrig ens den mest känsliga maten för att bevara den fulla smaken.
Förutom dess estetiska dragningskraft skapar mönstret "Tsuchime" (槌目) (hamrat) små luftfickor mellan bladet och maten som skärs. Denna urgamla japanska metod minskar luftmotståndet, vilket förhindrar att mat fastnar på bladet.
Smidda med japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt, kommer alla KOTAI-blad att hålla sig vassa upp till 10 gånger längre än andra knivar. 440C kombinerar en hög kolhalt för hårdhet och kanthållning med den optimala mängden krom för korrosionsbeständighet.
Dold full tang - KOTAI-blad sträcker sig hela vägen till botten av handtaget - för överlägsen hållbarhet och balans.
Underhåll
Skär inte på hårda ytor (metall, keramik, marmor). Använd en skärbräda av trä eller mjuk plast. Skär inte ben eller fryst mat. Handtvätt och torka snabbt efter användning. Tvätta inte i diskmaskin, lägg inte i blöt eller lämna i blöt diskho.