Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Spiegelau Style champagneglas 31 cl 4-packSpiegelau Style champagneglas 31 cl 4-pack (1 av 4)Spiegelau Style champagneglas 31 cl 4-pack (2 av 4)Spiegelau Style champagneglas 31 cl 4-pack (3 av 4)

Spiegelau Style champagneglas 31 cl 4-pack

349 kr
499 kr
Köpta
40+
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Skåla in det nya året, födelsedagen eller studenten med champagneglas från Spiegelau! Genom sin distiskta och eleganta design är glasen perfekta för att avnjuta härliga bubblor i.  

Produktinformation

  • Hög krossäkerhet
  • Volym: 31 cl
  • Mått (HxØ): 22,3 x 7,5 cm
  • Tål maskindisk

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 10 arbetsdagar

Mer om produkten

Spiegelau

Spiegelaus designers skapar glas som är slående men ändå enkla, en perfekt balans mellan proportion, form och funktion. Med specifika glas för speciella viner och öl samt universella glas, passar ett Spiegelau-glas till alla tillfällen. Spiegelau är ett varumärke med lång tradition.

Det första registrerade omnämnandet av Spiegelau-fabriken är från 1521. Från att skapa fina glasspeglar för de gamla kungliga hoven i Europa har Spiegelau lyckats omvandla sin 500-åriga erfarenhet av hantverk till maskintillverkad produktion med banbrytande teknologi. De förblir trogna till hantverket och använder den senaste, mest innovativa, tekniken för att säkerställa att glasen är pålitliga och hållbara. Spiegelau-glasen är inte bara vackra - de har en hög hållbarhet och är diskmaskinssäkra.

Deal säljes av

Let's deal AB
Organisationsnummer: 556796-3466