Se favoriter
Se kundvagn
Boende på Seläters Camping i StrömstadBoende på Seläters Camping i Strömstad (1 av 14)Boende på Seläters Camping i Strömstad (2 av 14)Boende på Seläters Camping i Strömstad (3 av 14)Boende på Seläters Camping i Strömstad (4 av 14)Boende på Seläters Camping i Strömstad (5 av 14)Boende på Seläters Camping i Strömstad (6 av 14)Boende på Seläters Camping i Strömstad (7 av 14)Boende på Seläters Camping i Strömstad (8 av 14)Boende på Seläters Camping i Strömstad (9 av 14)Boende på Seläters Camping i Strömstad (10 av 14)Boende på Seläters Camping i Strömstad (11 av 14)Boende på Seläters Camping i Strömstad (12 av 14)Boende på Seläters Camping i Strömstad (13 av 14)

Boende på Seläters Camping i Strömstad

195 kr
395 kr
Köpta
350+
Spara
51%
Lägg till deal till favoriter

Seläter Camping är en lugn och stilla familjecamping belägen några få kilometer från Strömstad centrum. Campingen ligger i ett vindskyddat område med skogen som närmaste granne, men samtidigt nära salta hav och en fantastisk skärgård. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen.

Husbil/Campingplats/Tält 28/5-30/8
195 kr
395 kr
Glamping 28/5-11/7 eller 27/7-30/8
695 kr
1 195 kr
Stuga (Ekbacken) 28/5-11/7 eller 27/7-30/8
795 kr
1 190 kr

Det här ingår

  • En natt på campingen, välj mellan husbil/campingplats/tält, stuga eller testa på Glamping
  • På husbil/campingplatserna ingår el

Användarvillkor

  • Dealen gäller endast valt datum och max två nätter
  • Begränsat antal stugor samt Glamping tält – först till kvarn och endast av Seläters Camping bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Stuga (Ekbacken)

Stugorna ligger på campingens östra del och har plats för fem personer. Ett separat sovrum med våningssäng, ett större rum med kökspentry med köksutrustning, induktionshäll, kaffebryggare, kyl med frysfack, köksbord, kökssoffa/brits & en våningssäng. Platt-TV med markkanaler finns i varje stuga. (Micro och ugn finns inte i stugorna, det finns att låna i servicehusens kök).

Glamping

Glampingtälten ligger på campingens område B. Detta är för dig som trivs med det enkla och älskar campinglivet. Tältet har plats för två personer i säng plus två personer på vikbar madrass. Täcken och kuddar finns till fyra sovplatser. Tälten är mysigt inredda och perfekta för dig som älskar att campa men inte orkar med all utrustning.

Camping

Incheckning sker efter kl 15.00 i receptionen och utcheckning senast kl 12.00 på avresedagen. 

Tält och Husbilar får gärna boka campingtomt men Husvagnar och Husbilar kan inte stå på tälttomter. Tomterna är 100 kvm, har ni stora tält eller fordon, kontakta campingen innan ni bokar.

Det finns fri parkering där du bor, platserna är 10 x 10 m (ett fordon per plats). Eluttag som innehåller 10 ampere. Adapter finns att köpa i receptionen om det behövs. Dusch kostar 5 kronor/3 minuter, man laddar sitt kort i receptionen. Saldoläsare sitter i servicehusens kök. Tömning av tank finns på fyra ställen.

Deal säljes av

Seläter Camping AB
Organisationsnummer: 556970-0122
Seläters Camping & Stugor i Strömstad
452 90 Strömstad
Bokning sker via mail: info@selater.se uppge Letsdeal koden samt datum ni önskar utnyttja dealen.