Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Hårförlängning med tejp och keratin-hår från PozeHårförlängning med tejp och keratin-hår från Poze (1 av 4)Hårförlängning med tejp och keratin-hår från Poze (2 av 4)Hårförlängning med tejp och keratin-hår från Poze (3 av 4)

Hårförlängning med tejp och keratin-hår från Poze

5 495 kr
12 000 kr
Köpta
1
Spara
54%
Lägg till deal till favoriter

Alla önskar sig ett svallande tjockt hår. Med det här erbjudandet får du det där tjocka håret som du går och drömmer om. I dealen ingår minst 100 st. slingor i valfri nyans som appliceras med hjälp av tejp. Vid behov kan fler slingor behöva appliceras. Dessutom ingår tvätt, inpackning, styling samt klippning så ditt hår har en riktigt stjärnglans när du lämnar salongen. Resultatet sitter i flera månader och hårförlängningen känns precis som ditt egna hår.

Höjdpunkter

  • Poze Premium Keratin Extensions är en permanent hårförlängningsmetod som uppfyller din dröm om ett glamoröst och lyxigt hår i absolut världsklass 
  • Hållbarhet ca: 3-4 månader
  • Få ett glansigt och tjockt hår redan idag
  • Tyresö Hårcenter ligger i Tyresö centrum
  • Tyresö Hårcenter på Instagram

Användarvillkor

  • Dealen gäller i upp till 90 dagar från att du köpt dealen
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Om behandlingen

Hårförlängning med tejpmetoden är både enkel och skonsamt. De färdigtejpade bitarna ser ut som din egen hårbotten och är speciellt anpassade för att sättas fast i ditt hår. Fördelarna med Tape Extensions är många: Tejpfästena blir väldigt platta vilket gör att de knappt syns eller känns. Metoden passar dig med tunt hår. Poze Premium Quality är håret för dig som ställer höga krav på kvalitet och livslängd. Denna kollektion är den mest exklusiva som kan erbjudas när det kommer till löshår. Poze Premium Quality består enbart av tunna och fina hårstrån som ger ett mjukt och följsamt hår.

Om Tyresö Hårcenter

Tyresö Hårcenter är en fantastisk salong i hjärtat av Tyresö som har en bred kundkrets och ett fantastiskt utbud. Här jobbar ett flertal frisörer men mångtaliga utbildningar bakom sig. Härifrån går kunderna hem nöjda och glada. Till Tyresö Hårcenter tar du dig lätt med buss från både gullmarsplan, haninge och nacka. Det finns även gott om parkeringsplatser i Tyresö Centrum.

Deal säljes av

Tyresö Hårcenter
Organisationsnummer: 559148-1733
Bollmoravägen 24
135 40 Tyresö
Mån - Fre 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 16.00
08-712 5169Ring
Ring för att boka tid och uppge Let's deal koden vid bokningen