Let's deal

Hassela Ski hotel, 2 nätter under vecka 6

2 780 kr
4 710 kr
Köpta
1
Spara
41%

Är du en sån som drömmer dig bort och fylls med värme när du ser att osten har blivit skuren till en skidbacke? Öppnar du frysen lite då och då bara för att få en go vinterkänsla? Då är detta definitivt något för dig: spendera 2 nätter på Hassela Ski Hotel. Här har ni närhet till fina backar för både nybörjaren och den rutinerade skidåkaren. Utöver två nätters boende boende får du, samt en person till, frukost, middag samt tredagars multipass. Så boka, pjäxa på, och stilla din skidhunger! 

Det här ingår

  • Boende på Hassela Ski hotel, två nätter
  • Frukost för två personer
  • Kvällens middag för två personer
  • Tredagars Multipass (Skipass, Badpass, Spåravgift och Gym) för två personer

Användarvillkor

  • Dealen gäller valfria nätter mellan söndag och torsdag vecka 6 2019. Se Karta och Kontakt för information om bokning och tider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • 29 kr i administrationsavgift tillkommer vid köp
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Din vistelse 

På hotellet bor ni i rum med 2+1 bäddar. I priset ingår frukost för två personer samt kvällens middag för två personer. 3-dagars Multipass (Skipass, Badpass, Spåravgift och Gym) för två personer.

Hassela ski resort välkomnar dig

Endast 3,5 timmar från Stockholm ligger Hassela Ski Resort med trivsel för alla skidåkare. Här kan ni njuta av av skidåkning i hela 20 nedfarter med varierande svårighetsgrad, så det är lätt att hitta en backe som passar just dig. För barnen finns det dessutom ett helt eget område, med skidskola och rullband, allt för att väcka nyfikenheten och glädjen som skidåkning innebär.

Nära och lätt att hitta

Det är lätt att hitta hit och resan hit går snabbt, tack vare Hasselas strategiska läge vid E4:an. Och när du har parkerat bilen, behöver du inte röra den igen förrän det är dags för hemfärd. Aktiviteter, nöjen och mat för hela familjen finns alltid inom räckhåll.

Varierad längdskidåkning i snösäkra spår

Föredrar du längdskidåkning istället för utförsåkning? I Hassela finns totalt 14,5 km längdspår varav ett är belyst. Upplev både idylliska vyer och tekniska utmaningar. Det finns något för motionärer såväl som för tävlingsåkare. 

Deal säljes av

Hassela Ski Resort AB
Organisationsnummer: 556486-5508
Älvåsen
820 78 Hassela
Incheckning söndagen, måndagen eller tisdagen V6.
Incheckning: 15:00
Utcheckning: 11:00
0652-56 56 00Ring
Uppge Uppge Let’s deal-kod vid bokning. Bokning skall göras senast 48 timmar efter genomfört köp.