Se favoriter
Se kundvagn

Bli samarbetspartner

VARFÖR SKA DU SYNAS PÅ LETSDEAL.SE?

Du når ut till 1.8 miljoner kunder

Vi skapar en kampanj som har möjlighet att nå ut till 1.8 miljoner kunder via e-post, appar och hemsidan. Din verksamhet får på väldigt kort tid maximal exponering.

Det är 100% riskfritt

Vi marknadsför din deal maximalt utan kostnad för dig. Du betalar endast för de kunder som faktiskt nappar på ditt erbjudande. I sämsta fall får du massor av gratis marknadsföring.

Vi utformar din deal

Låt oss göra jobbet. Vi har ett team med professionella copywriters och designers som skapar en attraktiv deal utifrån de villkor vi tillsammans kommer överens om.

Vad får vi ut av det?

Vi vinner om du vinner. För varje kund vi levererar till dig tar vi ut en avgift. Vi sitter därför i samma båt och vill att du ska lyckas!

Vilka typer av samarbeten gör vi i respektive kategori:

Lokalt:

Let’s Deal samarbetar med lokala näringsidkare i storstäderna Göteborg, Stockholm och Malmö med omnejd. Samtliga av dessa erbjuder kvalitativa tjänster och produkter inom områden som hem, mat, fordon, upplevelser eller skönhet och hälsa.

Produkter:

Let’s deal samarbetar med såväl väletablerade som mindre varumärken, e-handlare både nationellt och internationellt. Tillsammans erbjuder vi våra besökare ett brett och roligt utbud produkter av hög kvalitet.

Resor

Let’s Deal samarbetar även med resebolag och hotell på både nationell och internationell nivå. Destinationerna dessa erbjuder kan vara allt från New York till små herrgårdar på den svenska landsbygden.

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT FÅ VETA MER

Lämna dina uppgifter nedan så kontaktas du inom kort av en av våra trevliga partneransvariga: