letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Medicinsk helkroppsmassage 50 min hos Nasiyogamassage

Medicinsk helkroppsmassage 50 min hos Nasiyogamassage

429 kr
800 kr
Köpta
100+
Spara
46%
Lägg till deal till favoriter

Medicinsk massage med fokus på att främja hälsa och behandla muskel- och ledproblem. Med anpassad behandling hjälper massageterapeuten dig att återställa och upprätthålla optimal fysisk funktion.

Höjdpunkter

  • Djupgående massage form
  • 50 minuters avslappning
  • Lugnande oljor

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 90 dagar från köp
  • Se mer information om bokning längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • Gäller endast nya kunder hos Nasiyogamassage
  • Let's deal ansvarar ej för hektiska/fullbokade perioder hos företaget. Vi rekommenderar dig därmed att boka in din tid så snart som möjligt efter ditt köp
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Om medicinsk massage:

Medicinsk massage är en specialiserad form av terapeutisk massage som riktar sig till individer med specifika muskel- och ledproblem. Syftet med medicinsk massage är att behandla och lindra smärta, förbättra rörlighet samt främja övergripande hälsa och välbefinnande.

Under en medicinsk massage kan olika tekniker användas, inklusive knådning, strykningar, stretching och tryckpunktsmassage. Dessa tekniker syftar till att lösa upp muskelknutor, förbättra cirkulationen och främja avslappning.

Medicinsk massage kan vara effektiv för att behandla en rad olika tillstånd, inklusive muskelspänningar, ryggbesvär, nacksmärta, ischias, fibromyalgi och andra muskel- och ledproblem. Dessutom kan det vara en användbar komplementär terapiform för personer som genomgår rehabilitering efter skador eller kirurgi.

Utöver att lindra smärta och förbättra rörlighet kan medicinsk massage också hjälpa till att minska stress och främja avslappning. Denna terapiform kan vara ett kraftfullt verktyg för att förbättra både fysisk och mental hälsa.

Säljes av

Nasiyogamassage
Organisationsnummer: 680919-0942
Engelbrektsvägen 8A
177 51 Stockholm
Enligt bokning.
070-493 20 00Ring
Bokning sker via telefon eller sms