letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag (1 av 13)1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag (2 av 13)1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag (3 av 13)1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag (4 av 13)1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag (5 av 13)1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag (6 av 13)1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag (7 av 13)1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag (8 av 13)1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag (9 av 13)1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag (10 av 13)1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag (11 av 13)1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag (12 av 13)

1 natt för 2 på Bergendal, frukost, relax & tvårätters el. grillmiddag

1 995 kr
Köpta
10+
Lägg till deal till favoriter

En kort avstickare från huvudstaden finner ni vackra Bergendal i en fantastisk naturnära miljö. Med denna deal får ni sova i ett Twin/double rum, njuta av en grillmiddag om ni checkar in en fredag eller tvårätters om ni checkar in en lördag, tillgång till deras relaxavdelning och vakna upp till en härlig frukostbuffé.

Det här ingår

  • Övernattning för 2 personer i Twin/double rum
  • Inkl. frukost, tillgång till relaxavdelning & gym
  • Incheckning fredag ingår grillmiddag
  • Incheckning lördag ingår tvårätters middag

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning fre-lör fr.o.m. 28 juni t.o.m. 10 augusti 2024
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
  • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Om Bergendal

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finner ni Bergendal, en plats för konferenser, fest och avkoppling. Detta är nu en mötesplats som växt ihop med naturen, där den vita herrgårdsmiljön präglas av modern arkitektur. Precis som deras adelsmärke pärlan, bygger dem sin verksamhet på flera års erfarenhet och fokus på att ni ska få en så bra vistelse som möjligt!

Säljes av

Bergendal Meetings
Organisationsnummer: 714800-1899
LANDSNORAVÄGEN 110
192 55 Sollentuna
08-444 51 50Ring
-Köp dealen för att erhålla din unika dealkod.

-Kontakta hotellet med din bokningsförfrågan.

-Uppge din kod i samband med din bokning.

OBS! Du måste kontakta hotellet för att göra din bokning efter köpet.