letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Övernattning för 2 inkl. middag och bubbel på ÖsterlenÖvernattning för 2 inkl. middag och bubbel på Österlen (1 av 8)Övernattning för 2 inkl. middag och bubbel på Österlen (2 av 8)Övernattning för 2 inkl. middag och bubbel på Österlen (3 av 8)Övernattning för 2 inkl. middag och bubbel på Österlen (4 av 8)Övernattning för 2 inkl. middag och bubbel på Österlen (5 av 8)Övernattning för 2 inkl. middag och bubbel på Österlen (6 av 8)Övernattning för 2 inkl. middag och bubbel på ÖsterlenÖvernattning för 2 inkl. middag och bubbel på Österlen

Övernattning för 2 inkl. middag och bubbel på Österlen

2 495 kr
Köpta
3
Lägg till deal till favoriter

Upplev Österlen på hösten tillsammans med någon du tycker om! Här bor ni mitt i det pittoreska Simrishamn med havsutsikt på det 3 stjärniga superior hotellet Hotel Svea. Avnjut en god middag från lokala producenter med ett glas bubbel i den anrika restaurang Piraten.

Det här ingår

  • Dubbelrum med havsutsikt
  • 2-rätters middag
  • Vars 1 glas bubbel
  • Frukt- och pralinfat

Användarvillkor

  • Dealen gäller fr.o.m. 2022-10-03 t.o.m. 2023-03-31
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Hotel Sveas historia

Under 170 år har anrika Hotel Svea bedrivit utskänkning och arrangerat underhållning. Hotel Svea började som enkel serveringslokal för öl med tillhörande tilltugg. Det var skräddargesällen Johan Persson, som kom från Carlshamn till Cimbrishamn 1843 och som var tillsammans med sin maka, Boel Mårtensson som var född i Tommarp. Efter tre år så ändrade han sin titel från skräddargesäll till Bryggare och Traktör. Han var inte enbart inriktad på det som tillhörde ett näringsställes huvudsakliga verksamhet; mat och dryck, utan även skådespel. För barnen arrangerade han karusellgungor i trädgården.

Säljes av

Hotel Svea
Organisationsnummer: 559002-7735
Strandvägen 3
272 31 Simrishamn
Incheckning: 15:00
Utcheckning: 11:00
0414-411720Ring
Bokning sker via telefon och mail.
Uppge Let’s deal-kod vid bokning