Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell NyköpingEn natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (1 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (2 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (3 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (4 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (5 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (6 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (7 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (8 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (9 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (10 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (11 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (12 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (13 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (14 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (15 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (16 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (17 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (18 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (19 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (20 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (21 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (22 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (23 av 25)En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping (24 av 25)

En natt för 2 inkl. spa, fördrink & middag på Sunlight Hotell Nyköping

1 795 kr
2 785 kr
Köpta
100+
Spara
36%
Lägg till deal till favoriter

Unikt huserat i en gammal tvålfabrik finner ni Sunlight Hotel och Spa i Nyköping – endast en timmes resa från Stockholm, vars syfte är att välkomna alla typer av möten. Här finns det 154 rum, 13 konferenslokaler, go-kart bana, 25-metersbassäng och bastu, SPA-lounge med vilstolar, bar och bubbelpooler, brett behandlingsutbud, Sveriges största hotellgym och såklart deras restaurang och lounge Klara, där du kan njuta av smaker med fokus på det gröna och hållbara och viner från hela världen. All mat baseras på lokala råvaror valda med omsorg och främst från Sörmland.

Det här ingår

 • Boende för 2 personer i dubbelrum
 • Frukost
 • Fördrink innan middagen
 • Varmrätt "Klaras utvalda"
 • Tillgång till Spa (stängt söndagar), gym och pool

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 4/9-2022
 • Dealen gäller endast måndag - fredag
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Anmäl eventuella allergier vid bokningstillfället (via mail: [email protected])
 • Du kan ångra ditt köp via Let's deal i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Avbokning ej möjligt efter av hotellet bekräftad bokning. Ombokning sker i mån av plats

Mer om dealen

Tvålfabriken som blev hotell

Sunlight Hotel och Spa huserar i en gammal tvålfabrik som genomgått en magisk resa från kokande industrikittel till att bli en samlingsplats för kultur, avkoppling och nya idéer. Värdskapet grundas i ett varmt välkomnande för alla och personalen drivs av en genuin passion till mötet människor emellan.

Härliga smaker från skog och sjö

På restaurang Klara njuter ni av smaker med fokus på det gröna och hållbara samt viner från hela världen. All mat baseras på lokala råvaror valda. Köket vurmar för Sörmland och dess skogar och sjöar och varje tallrik har ett sörmländskt inslag. Kökspersonalen brinner för det lokala och står tryggt med kockskorna i den svenska mattraditionen. Tänk mer casual dining än fine dining: På Klara ska det sorla och skramla med glas och bestick. 

Spa med fokus på er och bara er

Sunlights spa-avdelning erbjuder välkomponerade ansiktsbehandlingar och har ett brett utbud av kroppsbehandlingar. Ni kan relaxa i spa-loungen och dyka ned i någon av poolerna. Efteråt är det härligt att värma sig i bastun. I relaxen serveras dryck och andra godsaker.

Läs mer här

Deal säljes av

Sunlight Hotel och Spa
Organisationsnummer: 556342-0768
Nytorget 7
611 38 Nyköping
Incheckning från: 15:00
Utcheckning: 11:00
* Vårt SPA är stängt på söndagar
Dealen gäller ej lördagar
-Endast bokning via mail.
-Uppge Let's deal
kod vid bokning och önskat datum samt
eventuella frågor.