Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Julresa för 2 till Lübeck inkl. bil, hytt och 1 natt på hotell med TT-LineJulresa för 2 till Lübeck inkl. bil, hytt och 1 natt på hotell med TT-Line (1 av 8)Julresa för 2 till Lübeck inkl. bil, hytt och 1 natt på hotell med TT-Line (2 av 8)Julresa för 2 till Lübeck inkl. bil, hytt och 1 natt på hotell med TT-Line (3 av 8)Julresa för 2 till Lübeck inkl. bil, hytt och 1 natt på hotell med TT-Line (4 av 8)Julresa för 2 till Lübeck inkl. bil, hytt och 1 natt på hotell med TT-Line (5 av 8)Julresa för 2 till Lübeck inkl. bil, hytt och 1 natt på hotell med TT-Line (6 av 8)Julresa för 2 till Lübeck inkl. bil, hytt och 1 natt på hotell med TT-Line (7 av 8)

Julresa för 2 till Lübeck inkl. bil, hytt och 1 natt på hotell med TT-Line

2 995 kr
6 480 kr
Spara
54%
Lägg till deal till favoriter

Glöm julstressen för en stund och ta med någon du tycker om på en härlig minisemester till mysiga Lübeck – marsipanens stad och Hansans drottning! Få platser kan erbjuda så mycket arkitektur, så många restauranger och så charmig miljö som denna mysiga stad. 

Det här ingår

 • Upplev mysig julstämning i Hansastaden Lübeck
 • Njut av glittrande juleljus, god marsipan och Glühwein tillsammans med någon du tycker om
 • Färjeöverfart (tur/retur) för två personer inkl. bil, kvällsavgång Trelleborg-Travemünde
 • Dubbelhytt (tur/retur)
 • 2 nätter ombord och 1 natt på 4-stjärniga Hotel Vier Jahreszeiten (inkl. frukost)
 • 1 liten flaska champange ombord
 • 10% rabattkupong i shoppen ombord

Användarvillkor

 • Dealen gäller endast valt datum
 • Dealen gäller med avresa 21 november–17 december 2022
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av TT-line bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverad resa
 • Kostnader i form av exempelvis turistskatt kan tillkomma och betalas då direkt till hotellet

Mer om dealen

Om dealen

Ni reser ut med kvällsavgången från Trelleborg till Travemünde och checkar in i en bekväm dubbelhytt. Efter en god natts sömn ankommer ni på morgonen till Travemünde för vidare färd till Lübeck. Incheckning på Hotel Vier Jahreszeiten inkl. frukost en natt. Hemresa från Travemünde med kvällsavgång inkl. hytt.

Panoramarestaurang och takterrass

4-stjärniga Hotel Vier Jahreszeiten ligger på bekvämt promenadavstånd från Lübeck centrum (2 km) och du kan promenera längs kanalen till den mäktiga stadsporten och tillika stadens signum – Holstentor. Hotellet har 105 rum med modern atmosfär. På hotellet finns även en underbar takterrass och restaurang med härlig utsikt över staden.

Lübeck

I centrala Lübeck hittar man många butiker längs med gågatan och där finns även den stora varuhuskedjan Karstadt. Mitt emot rådhuset ligger Café Niederegger där Lübecks världskända marsipan tillverkats i mer än 200 år. Planera in ett besök och ta del av den långa traditionen i marsipansalongen och se hur figurerna växer fram, och missa inte att smaka på alla läckerheter. Njut av julstämning, god mat och julmusik.

Datum för årets julmarknad i Lübeck är 21/11–30/12-2022

Deal säljes av

TT-Line AB
Organisationsnummer: 556063-7828
Hamngatan 9
231 42 Trelleborg
0900 - 111 20 31Ring
Uppge namn och kontaktuppgifter till alla resenärer. Let’s deal-kod, tariff-kod TTSLDLV samt agentnummer 691885 vid bokning. (Telefonnumret kostar 1,50kr/min)