letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Avkopplande massage på Sowa Relax Center i KungsbackaAvkopplande massage på Sowa Relax Center i Kungsbacka (1 av 5)Avkopplande massage på Sowa Relax Center i Kungsbacka (2 av 5)Avkopplande massage på Sowa Relax Center i Kungsbacka (3 av 5)Avkopplande massage på Sowa Relax Center i Kungsbacka (4 av 5)

Avkopplande massage på Sowa Relax Center i Kungsbacka

185 kr
370 kr
3,6
(5)
Köpta
200+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Ta extra väl hand om din kropp hos Sowa Relax Center i Kungsbacka! Här erbjuds du flera olika typer av massage beroende på vilken typ av behandling just du behöver. 

Svensk klassisk massage, ansikte och huvud, 30 min
185 kr
370 kr
Svensk klassisk massage, halvkropp, 30 min
249 kr
500 kr
Hijama massage, koppning + klassisk massage, 50 min
399 kr
800 kr
Svensk klassisk massage, helkropp, 60 min
449 kr
900 kr
Lymfmassage, 60 min
499 kr
999 kr
Svensk klassisk massage, helkropp, 80 min
599 kr
1 200 kr
Hijama massage, helkropp, 60 m
399 kr
800 kr

Höjdpunkter

 • Öppningserbjudande
 • Nyöppnade och fräscha lokaler i centrala Kungsbacka
 • Välj mellan olika massagebehandlingar: Svensk Klassisk Massage, Hijama Massage och Lymf Massage
 • 30-80 minuter 
 • Utförs av utbildade massageterapeuter med lång erfarenhet

Användarvillkor

 • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
 • Gäller nya kunder hos Sowa Relax Center
 • Dealen kan nyttjas max 1 gång per person
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Let's deal ansvarar ej för hektiska/fullbokade perioder hos företaget. Vi rekommenderar dig därmed att boka in din tid så snart som möjligt efter ditt köp
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

KLASSISK SVENSK MASSAGE

Du får en terapeutisk, djupgående, uppmjukande och välgörande massage för dina muskler, spänningar, smärta och begränsningar i rörelseapparaten arbetas bort. Klassisk svensk massage kan man ta både i förebyggande syfte eller när ett muskulärt problem har uppstått. Massage används ofta vid t.ex. muskelspänningar, träningsvärk, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.

LYMFMASSAGE

Genom mjuka, rytmiska rörelser stimuleras lymfsystemet för att avlägsna toxiner, minska svullnad och förbättra cirkulationen. Skonsam behandling som kan hjälpa till att stärka immunförsvaret, främja läkning efter operationer eller skador, samt ge en känsla av total avslappning och välbefinnande.

HIJAMA (koppning + klassisk massage)

Hijama, är en traditionell medicinsk behandling som använder applicering av koppar på huden via att det uppstår vakuum. Behandlingen är också allmänt känd som koppning. Det vakuum som bildas av kopparna på huden fungerar för att flytta blodet till specifika punkter och cirkulerar blodet i kroppen för att förbättra hälsan.

Om Sowa Relax Center

Sowa Relax Center är en avkopplande oas belägen i Kungsbacka. Här kan du ta del av ett brett utbud av hud- och skönhetsbehandlingar som utförs med enastående professionalitet och gediget yrkeskunnande.

Deras erfarna massörer och massageterapeuter erbjuder behandlingar anpassade efter dig och dina behov. Med massor av kunskap och expertis tar de hand om din kropp och ger dig den bästa möjliga upplevelsen. De specialiserar sig främst på klassisk svensk massage, fotmassage, coopmassage, hijama samt permanent hårborttagning med laser (Mediostar).

De strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse för varje kund genom att erbjuda behandlingar som sätter fokus på just dig som individ. Oavsett om du behöver lindra smärta, minska stress eller förbättra din allmänna hälsa.

Säljes av

Sowa Relax Center
Organisationsnummer: 559385-7609
Kungsgatan 25
434 31 Kungsbacka
Mån - Fre: 10:00 - 20:00
Lör - Sön: 13:00 - 18:00
031-166595 / 072-0433983Ring
Tidsbokning sker via telefon eller mail, vänligen uppge Let's deal-kod vid bokning och visa upp på plats innan utförd tjänst.